معرفی رؤسای جدید ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری

user-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۰ - ۱۷:۳
د کرنې وزارت د اراضۍ ریاست نوي ګمارل شوي رییسان خپلو کارکوونکو ته ور وپېژندل شول

 

۲۰ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ صفرالمظفر ۱۴۴۷ هـ.ق
بر اساس پیشنهاد وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و حکم مقام عالی ریاست‌الوزراء امارت اسلامی افغانستان، رؤسای جدید در ریاست اراضی این وزارت به وظایف‌شان گماشته شدند.
در مراسمی که در تالار عمومی ریاست اراضی برگزار شد، رؤسا و آمران بخش‌های مختلف این اداره حضور داشتند. در آغاز، مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی استملاک و اسکان مجدد و کفیل ریاست اراضی، با بیان این‌که تغییر و تبدیل در اداره یک اصل بوده و برای ایجاد اصلاحات صورت می‌گیرد، از تلاش‌ها و خدمات رؤسای پیشین قدردانی کرد و از مسئولان جدید خواست تا وظایف خود را با عزم راسخ و برنامه‌ریزی بهتر پیش ببرند. وی تأکید کرد که تمام مسئولان و کارمندان امارت اسلامی تابع امر مافوق خود هستند و باید با اتحاد و اخلاص مسئولیت‌هایشان را انجام دهند.
سپس مکتوب تقرر رؤسای جدید قرائت شد که بر اساس آن، قاری ظاهر ظاهر به حیث رئیس فوتوگرامتری، مولوی حضرت محمد طیب به حیث رئیس اجاره و سرمایه‌گذاری زمین‌ها، عبدالصمد پاڅون به حیث رئیس سروی کدستر، مولوی محمد نبی عالمگیری به حیث رئیس ثبت مناطق غیررسمی شهری و مولوی سیف‌الله به حیث رئیس ارزیابی، استملاک و اسکان مجدد گماشته شدند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۵ - ۱۷:۱۷
Background image

بازدید والی بدخشان از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری


۱۴ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
والی ولایت بدخشان، مولوی محمد اسماعیل غزنوی، همراه با شماری از رؤسای ادارات امارتی، از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید به عمل آورد.
در این بازدید، والی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۵ - ۱۰:۴۰
Background image

توزیع گندم و پول نقد برای ۱۲۰۰ خانواده بازگشته در فراه آغاز شد

۱۵ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۶ شعبان‌المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق
بر اساس فرمان عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله، روند توزیع کمک‌های غله و نقدی برای خانواده‌های جدید بازگشته در ولایت فراه آغاز شد. این برنامه با. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۵ - ۹:۴۱
Background image

توزیع کود کمپوست برای دهقانان ولسوالی چاه‌آب

۱۵ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار، با همکاری سازمان خوراک و زراعت ملل متحد و دفتر میشن‌ایست، روند توزیع کودهای عضوی نوع کمپوست را برای شماری از دهقانان. . .

بازگشت به خبرها