طرزالعمل بهره برداری از درختان مثمر جنگلی و نباتات طبی  به وزیر زراعت ارائه شد

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۷/۱۲ - ۱۱:۱
طرزالعمل بهره برداری از درختان مثمر جنگلی و نباتات طبی  به وزیر زراعت ارائه شد

طزالعمل بهره برداری از حاصلات پسته، جلغوزه، چهارمغز، بادام کوهی، تخمیانه جات و حاصلات غیر چوبی جنگلات به مولوی عطالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری ارائه شد.
این طرزالعمل طبق هدایت عالیقدر امیرالمومنین حفظه الله از طرف متخصصان ریاست عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت تهیه شده و دارای ۴ فصل و ۲۷ ماده می‌باشد.
 این طرزالعمل به منظور حفاظت از جنگلات، جمع آوری محصول درختان جنگلی چون پسته، جلغوزه و بادام کوهی تهیه شده است.
 در مجلس ارائه این طرزالعمل وزیر زراعت استفاده از پایدار و موثر از جنگلات را جهت تقویت اقتصاد کشور موثر عنوان کرده نظریاتش را در قسمت حفاظت از جنگلات، آوردن نظم در جمع آوری محصول و هماهنگی با ادارات جهت حفاظت از جنگلات شریک کرد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۸ - ۱۵:۴۰
Background image

امضای قراردادهای انتقال زمین میان وزارت زراعت و دو اداره امارتی

۱۸ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۸ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
مسئولان ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری می‌گویند که بر اساس فرمان عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله، میان ریاست اراضی وزارت زراعت و. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۸ - ۱۵:۳۸
Background image

در نورستان برای دو هزار دهقان تخم‌های اصلاح‌شدهٔ گندم و کودهای کیمیایی توزیع شد

۱۸ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۸ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
بر اساس معلومات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نورستان، در مرکز و ولسوالی‌های این ولایت، به همکاری مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۸ - ۱۵:۳۵
Background image

در ولسوالی کشندهٔ ولایت بلخ پنج هزار رأس حیوان در برابر بیماری طاعون واکسین وقایوی شدند

۱۸ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۸ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
به اساس معلومات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، در نتیجهٔ تلاش‌های این ریاست و با همکاری مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد (FAO)، در. . .

بازگشت به خبرها