شماری از دهقانان در نورستان شیوه عملی شاخه‌بری درختان را یاد گرفتند

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۱۱/۱۳ - ۱۵:۳۱
بیست‌ نفر در نورستان شیوه عملی شاخه‌بری درختان را یاد گرفتند

۱۳ دلو ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نورستان، می‌گوید که بیست تن از دانشجویان رشته‌ی زراعت شیوه‌های عملی شاخه‌بری درختان در فصل زمستان را در یک برنامه آموزشی یاد گرفتند.
این برنامه آموزشی توسط ریاست زراعت ولایت نورستان و لیسه‌های مسکلی این ولایت به منظور ارتقای ظرفیت دانشجویان رشته‌ زراعت و کارمندان بخش ترویجی باغداری راه‌اندازی شده بود.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۸:۴۳
Background image

بازدید سخنگوی وزارت زراعت از غرفه‌های نمایشگاه محصولات زراعتی در بادام‌باغ کابل


۵ ثور ۱۴۰۵
در چهارمین روز میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری، مولوی شیرمحمد حاتمی (نمبریک)، رئیس اطلاعات و آگاهی‌عامه و سخنگوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۷:۲۰
Background image

برگزاری برنامه دیدار تجار با تجار در نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری


۵ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
برنامه دیدار تجار با تجار (B2B) در جریان  سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل برگزار گردید.
این. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۷:۴۶
Background image

تکمیل پروژه اعمار چکدم خاکی در ولسوالی خواجه‌موسی فاریاب

پروژه اعمار یک باب چکدم خاکی در قریه غارتپه مربوط ولسوالی خواجه‌موسی ولایت فاریاب با موفقیت تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شد. این پروژه با هدف مدیریت منابع آبی، جلوگیری از فرسایش خاک،. . .

بازگشت به خبرها