شماری از دهقانان در نورستان شیوه عملی شاخه‌بری درختان را یاد گرفتند

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۱۱/۱۳ - ۱۵:۳۱
بیست‌ نفر در نورستان شیوه عملی شاخه‌بری درختان را یاد گرفتند

۱۳ دلو ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نورستان، می‌گوید که بیست تن از دانشجویان رشته‌ی زراعت شیوه‌های عملی شاخه‌بری درختان در فصل زمستان را در یک برنامه آموزشی یاد گرفتند.
این برنامه آموزشی توسط ریاست زراعت ولایت نورستان و لیسه‌های مسکلی این ولایت به منظور ارتقای ظرفیت دانشجویان رشته‌ زراعت و کارمندان بخش ترویجی باغداری راه‌اندازی شده بود.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۸ - ۱۵:۱۳
Background image

از سوی وزارت زراعت، ۹۶۰۰ جریب زمین برای ساخت شهرک معیاری در عینو مینه کندهار انتقال داده شد

۸ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۶ ربیع‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، ۹۶۰۰.۹۳ جریب زمین را در شرق عینو مینه، مربوط به ولسوالی دامان ولایت کندهار، به منظور ساخت یک شهرک. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۸ - ۱۰:۱۸
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت با رئیس و کارمندان ریاست زراعت سرپل دیدار کرد

۸ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفرش به ولایت سرپل از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید و با رئیس و کارمندان. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۸ - ۹:۴۱
Background image

سروی و نمونه‌گیری خاک‌های زراعتی در ولسوالی تگاب کاپیسا آغاز شد

۸ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
تیم تخنیکی ریاست تحقیقات خاک و آب وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، روند سروی، نمونه‌گیری و طبقه‌بندی خاک‌های زراعتی را در ولسوالی تگاب ولایت کاپیسا آغاز کرده است.
این. . .

بازگشت به خبرها