شماری از دهقانان در نورستان شیوه عملی شاخه‌بری درختان را یاد گرفتند

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۱۱/۱۳ - ۱۵:۳۱
بیست‌ نفر در نورستان شیوه عملی شاخه‌بری درختان را یاد گرفتند

۱۳ دلو ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نورستان، می‌گوید که بیست تن از دانشجویان رشته‌ی زراعت شیوه‌های عملی شاخه‌بری درختان در فصل زمستان را در یک برنامه آموزشی یاد گرفتند.
این برنامه آموزشی توسط ریاست زراعت ولایت نورستان و لیسه‌های مسکلی این ولایت به منظور ارتقای ظرفیت دانشجویان رشته‌ زراعت و کارمندان بخش ترویجی باغداری راه‌اندازی شده بود.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۵:۴۹
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت از ریاست زراعت ولایت میدان وردک بازدید کرد

۱۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفر رسمی خود به ولایت میدان وردک از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید و با. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۵:۳۹
Background image

اشتراک مسئولان وزارت زراعت در سمپوزیم توسعه نیروی کار وترنری افغانستان

۱۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مسئولان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در سمپوزیم توسعه نیروی کار وترنری افغانستان که تحت عنوان «از آموزش تا ارائه خدمات باکیفیت وترنری» در هوتل کابل استار برگزار شده. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۱:۵۲
Background image

ایجاد ۳۵ قطعه نمایشی لوبیا و ماش برای ترویج کشت حبوبات در ولایت تخار

۱۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار، به‌منظور حمایت از دهقانان، ترویج کشت حبوبات و افزایش تولید در واحد سطح، ۳۵ قطعه نمایشی شامل ۲۰ قطعه لوبیا و ۱۵ قطعه ماش را. . .

بازگشت به خبرها