سفر وزیر زراعت به کندهار و دیدار با مسوولان محلی آن ولایت 

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۰/۴ - ۱۵:۲۳
سفر وزیر زراعت به کندهار و دیدار با مسوولان محلی آن ولایت 

۴ جدی ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر به ولایت کندهار با  ملامحمدعلی حنفی، مشهور به ملاشیرین ولایت کندهار در حضور شماری از مقامات امارتی این ولایت دیدار و گفتگو کرد. 
هدف از سفر مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری بررسی موضوع تقسیم زمین‌های بود که پیش فتح  توسط رهبری وقت تقسیم شده بودند، اما برخی مشکلات و چالش‌ها در تثبیت این تقسیمات وجود داشت.
وزیر زراعت در این دیدار توضیح داد که برخی از زمین‌ها به دلیل نداشتن اسناد معتبر و مشکلات ثبت، به درستی تقسیم نشده‌اند. همچنین، مشکلات مشابهی در ولایت هلمند نیز وجود داشته است که در آنجا نیز مقامات محلی برای حل این مسائل جلسه برگزار کرده‌اند. 
 مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت همچنین از مقامات محلی خواست تا همکاری لازم را در راستای حل این مشکلات داشته باشند و بر تثبیت دقیق زمین‌های کشاورزی در این ولایت تأکید کرد.
در همین حال ملامحمدعلی حنفی، مشهور به ملاشیرین والی ولایت کندهار، از این موضوع  اعلام حمایت کرده و اطمینان همکاری لازم را به هیئت توظیف شده سپرد.
 بر اساس تصمیمات اتخاذ شده، یک تیم تخصصی زیر نظر ریاست زراعت ولایت قندهار تشکیل خواهد شد تا موضوع تثبیت و تقسیم زمین‌ها در ولسوالی‌ها بررسی و حل شود.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۶:۴۰
Background image

آغاز کمپاین آگاهی‌دهی و دواپاشی برای پیشگیری از تب کانگو در ولایت فاریاب


۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور جلوگیری از شیوع بیماری خطرناک تب خون‌دهنده کانگو، آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب کمپاین آگاهی‌دهی و دواپاشی را با. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۱:۳۴
Background image

برگزاری ورکشاپ آموزشی درباره تغییر اقلیم و تأثیرات آن بر ولایت بغلان

۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
ورکشاپ آموزشی یک‌روزه تحت عنوان «تغییر اقلیم و تأثیرات آن بر ولایت بغلان» با حضور نمایندگان ادارات دولتی، پوهنتون بغلان، انجمن‌های زراعتی و جنگلداری، فعالان محیط زیست. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۱:۲۸
Background image

توزیع خشکن‌های آفتابی و نظارت از پروژه‌های زراعتی در ولسوالی بگرام ولایت پروان

۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به اساس هدایت مولوی روح‌الله روحانی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان، برنامه‌های متعدد زراعتی و حمایتی در ولسوالی بگرام این ولایت اجرا و مورد نظارت قرار گرفت.. . .

BACK TO NEWS