سفر وزیر زراعت به ولایت بلخ: ۱۴۵ کشمش‌خانه به بهره‌برداری سپرده شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۳ - ۱۶:۳۳
بلخ ته دکرنې وزير سفر: ۱۴۵مميزخونې ګټې اخيستنې ته وسپارل شول

۳ جدی ۱۳۹۹
داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در ادامه سفرش به ولایت بلخ، در کنار افتتاح برخی از پروژه‌های دیگر زراعتی، ۱۴۵ کشمش‌خانه را در ولایت بلخ به بهره‌برداری سپرد.
این کشمش‌خانه‌ها در ولسوالی‌های نهرشاهی، دهدادی، شولگره، مارمل، چهاربولک، چمتال، دولت‌آباد، کشنده، بلخ، ‌کلدار و شورتپه ساخته شده است. هر یک از این کشمش‌خانه‌ها ظرفیت تبدیل ۱۰ تن انگور را به کشمش در یک نوبت دارند.
هزینه‌ی مجموعی ساخت ۱۴۵ کشمش‌خانه‌ی یادشده ۶۰ میلیون و هشت هزار و ۲۵۰ افغانی می‌شود.
این کشمش‌خانه‌ها برای باغداران ساخته شده و وزارت زراعت ۹۰ درصد هزینه‌ی آن را پرداخته است. مستفیدشونده‌گان تنها ۱۰ درصد هزینه را متقبل شده‌اند.
هدف از ساخت این کشمش‌خانه‌ها، زمینه‌سازی برای رشد اقتصاد باغداران و جلوگیری از فاسد شدن و یا فروش انگور به بهای اندک است.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۵ - ۱۰:۲۶
Background image

برگزاری جلسه سکتوری زراعت و انکشاف دهات در بلخ

۲۵ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه سکتوری زراعت و انکشاف دهات به رهبری مولوی محمد موسی مبین رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، با اشتراک اعضای این سکتور در مقام ریاست زراعت برگزار شد.
این نشست. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۵ - ۱۰:۲۴
Background image

آموزش دهاقین و باغداران در دایکندی

۲۵ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی از برگزاری برنامه آموزشی برای دهاقین و باغداران در مرکز این ولایت خبر می‌دهد.
بر اساس معلومات این ریاست، تیم فنی و مسلکی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۵ - ۱۰:۱۵
Background image

رئیس زراعت نورستان با مسئولان شورای پناهندگان دنمارک دیدار کرد

۲۵ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۷ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ هـ.ق
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نورستان مولوی محمد ولی محسن، با مسئولان شورای پناهندگان دنمارک نشست هماهنگی برگزار کرد.
در این نشست،. . .

بازگشت به خبرها