سفر هیئت وزارت زراعت به ولایت سمنگان

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۶/۲۷ - ۱۳:۳۰
سفر هیئت وزارت زراعت به ولایت سمنگان

۲۶ سنبله ۱۴۰۲ هــ.ش
هیئت اعزامی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت سمنگان در جریان سفر به آن ولایت نشستی را با کارمندان ریاست زراعت ولایت سمنگان دایر نمودند. 
در این نشست مولوی مصباح‌الدین مستعین رئیس اطلاعات و آگاهی‌عامه، مولوی عبدالمنان اسلمی تاتار رئیس زراعت ولایت سمنگان، قاری محراب الدین بلال رییس زراعت ولایت بغلان، میرویس خوگیانی مشاور مقام وزارت و کارمندان مرکز و ولسوالی‌های سمنگان حضور داشتند.
مولوی مصباح‌ الدین مستعین رئیس اطلاعات و آگاهی‌عامه هدف امارت اسلامی افغانستان را عرضه خدمت به مردم زجر دیده افغانستان عنوان نمود علاوه کرد"امارت در مجموع تلاش دارد تا به مردم سهولیت بیاورد، بازسازی تونل‌ سالنگ، ساخت کانال قوش تیپه، جمع آوری معتادان و گدایان در سراسر ملک نمودنه‌ای از کارهای امارت می‌باشد تا در زندگی مردم سهولت و تغیر مثبت بیاورید، حال آمدیم تا پیام شما را بشنویم و همین گون پیام رهبری زراعت را به شما برسانیم".
بعد از آن میرویس خوگیانی مشاور مقام وزارت به ایراد سخن پرداخته گفت:" سمنگان از ولایت‌هایی حاصل‌خیز است، بستر خوبی برای باغداری، زراعت و مالداری دارد،  به این ولایت آمدیم تا اولیت‌های وزرات زراعت در بخش‌های مختلف؛ اعمار چکدم‌ها، تهیه علوفه، مدیریت آب‌های موسمی، تنظیم آب در مزرعه، استرداد زمین‌ها، جلوگیری از امراض حیوانات و آفات نباتات و  ایجاد بدیل  برای نباتات کم درآمد می‌باشد را بیان نمایم و همچنان نظریات شما را  در آن بگنجانیم".
در اخیر هم مولوی ولی شاه بیگ آمر اراضی اداره زراعت سمنگان نظریات و پیشنهادات خویش را در قسمت حفاظت از جنگلات، مدیریت اراضی، ایجاد قطعات نمایشی و حفاظت از علفچر شریک ساخت.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۱۴:۵۸
Background image

افتتاح برنامه غرس نهال‌های مثمر و غیرمثمر در غور

۱۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور با همکاری یک نهاد همکار، برنامه غرس نهال‌های مثمر و غیرمثمر را در ساحه واترشید قریه پوزه‌لیچ مربوط مرکز فیروزکوه افتتاح کرد.
این. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۱۴:۵۷
Background image

سروی و شناسایی دهقانان مستحق برای دریافت تخم سبزیجات و مواد غذایی در دایکندی

۱۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی با همکاری یک نهاد خیریه، روند سروی و شناسایی شماری از دهقانان و خانواده‌های آسیب‌دیده از حوادث طبیعی را در ولسوالی‌های. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۱۴:۵۶
Background image

توزیع ۸ عراده موترسایکل برای کارمندان عشر و زکات در پنجشیر

۱۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری پنجشیر، ۸ عراده موترسایکل را به هدف تسهیل امور کاری کارمندان عشر و زکات ولسوالی‌های این ولایت توزیع نمود.
این موترسایکل‌ها که از سوی وزارت. . .

بازگشت به خبرها