سفر هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب ولایت بدخشان به ولسوالی شهر بزرگ

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۲ - ۱۵:۲۷
سفر هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب ولایت بدخشان به ولسوالی شهر بزرگ

۱۲ جدی ۱۴۰۲ هـ.ش
 هیئت جلوگیری ازغصب، تثبیت و استرداد زمین‌های غصب شده امارتی ولایت بدخشان عازم ولسوالی شهر بزرگ آن ولایت  شدند.
این هیئت به سرپرستی قاری قطب‌الدین دهنوی رئیس زراعت سفر کردند که تمام روساء عضو هیئت در این سفر حضور داشتند و در نخست با مسئولان امارتی ولسوالی و تعداد از باشنده‌گان منطقه دیدار و جلسات مشورتی را دایر نمودند.
در این دیدارها در مورد فعالیت‌های کمیته جلوگیری از غصب معلومات ارائه گردید و در مورد مکلفیت‌های مردمی نیز صحبت گردید تا از سرمایه‌های ملی چون زمین، علفچر، جنگلات و ساحات سبز حفاظت نمایند.
همچنان رئیس هیئت تخنیکی به مسئولان مربوطه هدایت داد تا ساحات تحت منازعه را  تثبیت نموده و ارقام دقیق آن‌را با ترتیب جدولی به این کمیته تسلیم نمایند تا مطابق آن اجرآآت صورت گیرد.
در پایان ولسوال شهربزرگ به نمایندگی از مسئولان ولسوالی صحبت نموده و از تعهد ایشان در این فعالیت اطمینان همکاری داد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۳:۳۶
Background image

دیدار رئیس پلان و پالیسی وزارت زراعت با مسوولین پروگرام انکشافی  سازمان ملل متحد 

۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
سید احمد خالد صاحبزاده، رئیس پلان و پالیسی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، همراه با جمعی از مشاورین معینیت زراعت و مالداری و مشاورین معینیت آبیاری و منابع طبیعی، جلسه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۱:۳۰
Background image

کمپاین‌های سپرې یوریا و مبارزه با آفات و امراض نباتی در کندز با موفقیت پایان یافت

۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
۴ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
کمپاین‌های سپرې یوریا و مبارزه با آفات و امراض نباتی، پس از تطبیق گسترده و منظم، از سوی کارمندان مدیریت حفاظت نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۱:۲۸
Background image

نظارت رئیس زراعت ولایت کاپیسا از فارم تولید نهال‌های مثمر و غیرمثمر در پوهنتون البیرونی

۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا از فارم تولید نهال‌های مثمر و غیرمثمر واقع در پوهنتون البیرونی نظارت به‌عمل آورد.
مولوی محمد رحیم نعمانی رئیس زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها