سفر معین وزارت زراعت به کنر به منظور جلوگیری از قطع و قاچاق جنگلات

mail-admin
شنبه ۱۴۰۰/۶/۲۷ - ۱۰:۲۹
سفر معین وزارت زراعت به کنر به منظور جلوگیری از قطع و قاچاق جنگلات

۱۱/صفرالمظفر/۱۴۴۳هـ.ق
۲۷/سنبله/۱۴۰۰ هـ.ش
معین وزارت زراعت، آبیاری و مالداری ا.ا.ا مولوی صدراعظم و هیئت همراه‌شان در سفری به منظور جلوگیری از قطع و  قاچاق جنگلات کنر با والی این ولایت محمد عثمان ترابی، ولسوالان کنر، مدیران زراعت، آبیاری و مالداری، علما و متنفذین این ولایت دیدار صحبت نمودند.
معین وزارت زراعت در جریان این سفر به منظور تشخیص میزان و نوع قطع و قاچاق جنگلات ولایت کنر به همراه هیئت همراه‌شان ولسوالی‌ها را از نزدیک مشاهده نمودن که در آن خبر قطع جنگلات و قاچاق چوب بیشتر بود.
در جریان این سفر هیئت پس از برسی معلوم گردید که قطع جنگلات به گونه کامل بند است و نمونه‌های از چوب افتیده تشخیص شد که به منظور جلوگیری از قاچاق آن هیئتی  متشکل از نماینده‌گان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ا.ا.ا در ولایت کنر، ریاست الف ا.ا.ا کنر و قمندانی امنیه ولایت کنر تشکلیل شد. 
چهار محوری کاری برای هیئت متذکره تعین شد که تعین میزان و نوع هیزم حمل شده و اعلام آن برای عموم، شناسایی قاچاق‌چیان، تهیه لیست اسامی و معرفی آن‌ها به ارگان‌های مربوطه، کشف و ضبط همکاران، وسایل و وسایط قاچاق‌چیان، احصایه دقیق چوب‌های افتیده و جلوگیری از قطع درختان در آینده و جلوگیری از قاچاق چوب‌های کهنه شامل آن می‌شود.
مقام ولایت کنر به هیئت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری جهت جلوگیری از هرنوع قطع و قاچاق جنگلات اطمینان داده و سفارش لازم جهت تلاش جدی در این بخش را انجام داد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۹ - ۱۰:۰
Background image

به مناسبت روز دهقان و مالدار در کندهار برنامه‌های ویژه برگزار شد؛ دستاوردهای پروژه‌های انکشافی به ارزش ۱.۳ میلیون دالر شریک گردید

۹ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
به هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، با حمایت مالی دفتر مبارزه با مواد مخدر و جرایم سازمان ملل متحد و همکاری تخنیکی کمیته هالند، به مناسبت روز دهقان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۹ - ۱۰:۰
Background image

چکددمی به ارزش ۱.۴ میلیون افغانی در ولسوالی ارغستان کندهار به بهره‌برداری سپرده شد

۹ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
در منطقه «میوو» ولسوالی ارغستان ولایت کندهار، یک چکدم به ارزش ۱.۴ میلیون افغانی، پس از تکمیل نظارت و ارزیابی تخنیکی، به گونه رسمی به بهره‌برداری سپرده شد.
این پروژه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۹ - ۸:۲۵
Background image

وزیر زراعت با رئیس برنامه توسعه سازمان ملل متحد در افغانستان دیدار کرد

مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با ستیفن رودریگز، رئیس و نماینده برنامه توسعه سازمان ملل متحد در افغانستان، دیدار و درباره گسترش همکاری‌ها در بخش زراعت، آبیاری، توسعه. . .

بازگشت به خبرها