سفر معین آبیاری وزارت زراعت به ولایت لوگر و دیدار با کمیته حفاظت از جنگلات

user-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۹/۷ - ۱۱:۱۰
لوګر ولایت ته د کرنې وزارت د اوبولګولو د مرستیال سفر او د ځنګلونو د ساتنې کمېټې سره یې لیدنه

مولوی بازمحمد فیضان، معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، طی سفری به ولایت لوگر با اعضای کمیته حفاظت از جنگلات دیدار کرد.
این دیدار با حضور مولوی محمدانور دین‌پرور معاون والی لوگر، مولوی عبدالحلیم یاسین قوماندان قطعه حفاظت از جنگلات، مولوی میرویس رئیس جنگلات، و سیداحمد آغا رئیس شرکت امارتی افغان کارت، در مقام ولایت لوگر برگزار شد.
در این نشست، موضوعات مرتبط با حفاظت و احیای جنگلات و جلوگیری از قاچاق چوب بررسی گردید. همچنین، اعضای کمیته حفاظت از جنگلات گزارش فعالیت‌های خود را ارائه کردند.
این سفر بخشی از تلاش‌های وزارت زراعت برای تقویت اقدامات حفاظتی و توسعه پایدار جنگلات در ولایت لوگر است.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۴ - ۱۵:۳۰
Background image

هیئت عالی‌رتبه وزارت زراعت از پروژه‌های ساختمانی و آبیاری در کندز نظارت کرد

۲۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۴ جمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
یک هیئت عالی‌رتبه وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به رهبری مولوی عبدالمجید مبارک رئیس تدارکات این وزارت، به ولایت کندز سفر نمود. هدف از این سفر،. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۴ - ۱۵:۲۵
Background image

کمپاین‌های منظم علیه آفات «یوریا سپرې» و «مورپتدار» در ولایت کندز در جریان است

۲۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۴ جُمَادَى الثاني ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز از طریق بخش حفاظت نباتات، کمپاین‌هایی را علیه آفات «یوریا سپرې» و «مورپتدار» آغاز کرده است تا از. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۴ - ۱۵:۲۴
Background image

انجام فوموگیشن گدام استراتژیک ۵۰۰۰ تنی شهر میمنه

۲۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور جلوگیری از شیوع آفات گدام‌ها، حفظ کیفیت گندم ذخیره‌شده و تأمین امنیت غذایی، عملیات فوموگیشن گدام استراتژیک ۵۰۰۰ تنی شهر میمنه با همکاری مدیریت حفاظت نباتات و. . .

بازگشت به خبرها