سفر سرپرست وزارت زراعت به هرات؛ پنج مرکز جمع‌آوری شیر در هرات به بهره‌برداری سپرده شد

content_admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۷/۱۳ - ۱۳:۲۶
سفر سرپرست وزارت زراعت به هرات؛ پنج مرکز جمع‌آوری شیر در هرات به بهره‌برداری سپرده شد
۱۳ میزان ۱۳۹۹
پنج مرکز پروسس شیر در ولسوالی‌های انجیل، گذره و کرخ ولایت هرات، توسط داکتر انوارالحق احدی سرپرست وزارت زراعت در سفری به این ولایت به بهره‌برداری رسید.
نگهداری صحی شیر تولیدی مالداران، فراهم‌سازی بازار فروش برای ۸۰۰ مالدار و اشتغال‌زایی از پیامدهای ساخت این مرکزها است.
ظرفیت مجموعی این مرکزهای جمع‌آوری شیر بالای حدود هشت متریک تن است.
این مرکزها توسط پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری وزارت زراعت «NHLP» و به هزینه‌ی جمعی ۱۲.۵ میلیون افغانی ساخته شده است.

 

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۶:۴۰
Background image

آغاز کمپاین آگاهی‌دهی و دواپاشی برای پیشگیری از تب کانگو در ولایت فاریاب


۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور جلوگیری از شیوع بیماری خطرناک تب خون‌دهنده کانگو، آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب کمپاین آگاهی‌دهی و دواپاشی را با. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۱:۳۴
Background image

برگزاری ورکشاپ آموزشی درباره تغییر اقلیم و تأثیرات آن بر ولایت بغلان

۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
ورکشاپ آموزشی یک‌روزه تحت عنوان «تغییر اقلیم و تأثیرات آن بر ولایت بغلان» با حضور نمایندگان ادارات دولتی، پوهنتون بغلان، انجمن‌های زراعتی و جنگلداری، فعالان محیط زیست. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۱:۲۸
Background image

توزیع خشکن‌های آفتابی و نظارت از پروژه‌های زراعتی در ولسوالی بگرام ولایت پروان

۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به اساس هدایت مولوی روح‌الله روحانی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان، برنامه‌های متعدد زراعتی و حمایتی در ولسوالی بگرام این ولایت اجرا و مورد نظارت قرار گرفت.. . .

BACK TO NEWS