سفر رئیس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت به ولایت هرات

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۸ - ۱۵:۳۵

۸ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عبدالاحد خلیل رئیس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، طی یک سفر رسمی به ولایت هرات سفر کرد.
در این سفر، مولوی خلیل ضمن بازدید از بخش‌ها و دیپارتمنت‌های آمریت منابع طبیعی ریاست زراعت هرات، با هیئت رهبری اداره زراعت و کارمندان بخش منابع طبیعی در سالون جلسات این اداره دیدار و گفتگو کرد.
در آغاز جلسه، آیاتی از کلام‌الله مجید تلاوت شد و سپس ملا عبدالحی «منیر» رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات طی سخنانی، از حضور رئیس عمومی منابع طبیعی در این ولایت استقبال کرده و دیدار وی را فرصتی ارزشمند برای تقویت کارهای منابع طبیعی خواند.
مولوی عبدالاحد خلیل نیز در سخنرانی خود از مدیریت مؤثر ریاست زراعت هرات به ویژه در زمینه حفاظت از منابع طبیعی، جلوگیری از تخریب علفچرها، احیای جنگلات، نگهداری جنگل‌های پسته و افزایش عواید امارت از طریق فروش نباتات طبی، قدردانی نمود.
وی در ادامه برای کارمندان بخش منابع طبیعی رهنمودهای لازم ارائه کرده و بر اهمیت خدمات بهتر به مردم، برخورد نیکو بر اساس شریعت اسلامی و اخلاق حسنه، و حفاظت همه‌جانبه از منابع طبیعی تأکید کرد.
در ادامه این نشست، برخی کارمندان نیز دیدگاه‌ها و سوالات‌شان را مطرح کردند که از سوی مقام‌های وزارت و ریاست زراعت پاسخ‌های لازم ارائه شد. این برنامه با دعائیه به پایان رسید.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۳۰ - ۱۵:۱۸
Background image

توزیع بز و وسایل جمع‌آوری شیر برای افراد معلول و بی‌بضاعت در دایکندی

۳۰ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی به همکاری یکی از موسسات همکار، روند توزیع بزهای شیری و وسایل جمع‌آوری شیر را برای افراد معلول و بی‌بضاعت در مرکز این ولایت. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۳۰ - ۱۵:۷
Background image

تأکید بر تداوم همکاری‌ها میان وزارت زراعت و دفتر ناروی در افغانستان

۳۰ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
نشستی هماهنگی و تخنیکی به رهبری مولوی عبدالغفور، رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با مسئولین عمومی دفتر ناروی در افغانستان (NCA) و. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۳۰ - ۱۰:۲۹
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با بزرگان ولایت پکتیکا و استماع مشکلات آنان

۳۰ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با شماری از بزرگان و موسپیدان ولایت پکتیکا در دفتر کارش دیدار کرد.
در این دیدار، بزرگان. . .

بازگشت به خبرها