سفر رئیس زراعت ولایت پروان به ولسوالی شینواری برای بررسی چالش‌های زراعت و مالداری

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۸ - ۱۰:۴۲
سفر رئیس زراعت ولایت پروان به ولسوالی شینواری برای بررسی چالش‌های زراعت و مالداری

۲۸ دلو ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی روح‌الله روحانی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان، همراه با هیئتی به منظور بررسی مشکلات و چالش‌های زراعت و مالداری به ولسوالی شینواری سفر کرد.
در جریان این سفر، مولوی روحانی با مولوی عبدالمعروف حقجو، ولسوال شینواری، عتیق الله رحمانی، مدیر عمومی خدمات زراعتی و مالداری این ولسوالی، و نمایندگان جوامع محلی دیدار نمود. در این دیدار، مسائل و مشکلات موجود در بخش‌های زراعت و مالداری مورد بحث قرار گرفت.
رئیس زراعت هدف این سفر را جمع‌آوری نظرات، مشکلات و پیشنهادات دهقانان و مالداران عنوان کرده و به مسئولین محلی وعده داد که در جهت حل این چالش‌ها همکاری لازم صورت خواهد گرفت.
این سفر در راستای تقویت روابط میان ریاست زراعت و جوامع محلی و بهبود شرایط زراعت و مالداری در ولسوالی شینواری انجام شد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۸:۴۳
Background image

بازدید سخنگوی وزارت زراعت از غرفه‌های نمایشگاه محصولات زراعتی در بادام‌باغ کابل


۵ ثور ۱۴۰۵
در چهارمین روز میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری، مولوی شیرمحمد حاتمی (نمبریک)، رئیس اطلاعات و آگاهی‌عامه و سخنگوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۷:۲۰
Background image

برگزاری برنامه دیدار تجار با تجار در نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری


۵ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
برنامه دیدار تجار با تجار (B2B) در جریان  سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل برگزار گردید.
این. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۷:۴۶
Background image

تکمیل پروژه اعمار چکدم خاکی در ولسوالی خواجه‌موسی فاریاب

پروژه اعمار یک باب چکدم خاکی در قریه غارتپه مربوط ولسوالی خواجه‌موسی ولایت فاریاب با موفقیت تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شد. این پروژه با هدف مدیریت منابع آبی، جلوگیری از فرسایش خاک،. . .

بازگشت به خبرها