سروی و قروغ موازی ۸ هزار ۶۰۰ هکتارعلفچر درساحه شیوه ولسوالی ارغنج خواه ولایت بدخشان

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۶/۲۰ - ۱۵:۳۰
سروی و قروغ موازی ۸ هزار ۶۰۰ هکتارعلفچر درساحه شیوه ولسوالی ارغنج خواه ولایت بدخشان

۲۰ سنبله ۱۴۰۳ هـ.ش
به اساس هدایت مولوی امان الله حسن ریس رراعت، آبیاری ومالداری ولایت بدخشان، تیم تخنیکی آمریت تنظیم منابع طبیعی غرض سروی، شناسای و تثبیت ساحات علفچر به ساحه شیوه ولسوالی ارغنج خواه این ولایت معرفی و اعزام گردیده اند.
این تیم تخنیکی با حضور روح الله نوری آمرتنظیم منابع طبیعی نثاراحمد ماهر مدیر تنظیم علفچرها به ساحه متذکره اعزام گردیده اند.
دراین سفر هیت اعزامی از ساحات علفچرها سروی و بازدید نمودند و مردم محل را پیرامون حفاظت، قروغ و چگونگی چرای مواشی مطابق طرزالعمل و قانون علفچرها معلومات داده و سپس موازی ۸ هزار ۶۰۰ هکتار زمین علفچر را ساحه  قروغ تعین گردید و همچنان از باشنده گان محل تقاضا گردید که در قسمت احیا  و حفاظت علفچرها همکاری و یاری نمایند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۹ - ۱۱:۵۶
Background image

صنعت ماهی‌پروری در هلمند رو به رشد است؛ تولید ماهانه ۳۰ هزار کیلوگرام ماهی

۱۹ عقرب ۱۴۰۴  هـ.ش
مسوولان اتحادیه فارم‌داران ماهی در ولایت هلمند می‌گویند که صنعت ماهی‌پروری در این ولایت رو به پیشرفت است و تولید ماهی در این ولایت ماهانه به حدود ۳۰ هزار کیلوگرام. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۹ - ۹:۴۳
Background image

توزیع تخم‌های اصلاح‌شده گندم برای صدها دهقان در ولایت خوست آغاز شد

به‌منظور افزایش حاصلات زراعتی و ترویج کرنی معیاری در ولایت خوست، روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده گندم برای صدها دهقان به‌گونه رسمی آغاز گردید.
در مراسم افتتاح این برنامه، مسئولان ریاست. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۹ - ۹:۴۰
Background image

برگزاری ورکشاپ یک‌روزه ارتقای ظرفیت جوامع محلی برای کنترل ریگ‌های روان و صحرا‌زدایی در اندخوی

۱۹ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
به هدف تقویت نقش جوامع محلی در محافظت از منابع طبیعی و جلوگیری از گسترش ریگ‌های روان، یک ورکشاپ آموزشی یک‌روزه تحت عنوان «ارتقای ظرفیت جوامع محلی و مدیریت ریگ‌های روان. . .

بازگشت به خبرها