سروی و اسکیج ساحه دو آنتن مخابراتی در ولایت پنجشیر

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۷ - ۱۰:۱۷
سروی و اسکیج ساحه دو آنتن مخابراتی در ولایت پنجشیر

تیم تخنیکی آمریت زمینداری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر به ولسوالی عنابه و پریان سفر نموده و ساحه نصب دو پایه آنتن مخابراتی شبکه های مخابراتی خصوصی را سروی و اسکیج نمودند.
 ساحات متذکره در مجموع ۵۹۶ متر مربع را احتوا نموده است که قرار است ساحات سروی شده جهت نصب آنتن‌های مخابراتی به شرکت های مخابراتی  به اجاره سپرده شود که این امر باعث افزایش عواید اداره زراعت می‌شود. 
به اجاره سپردن ساحات آنتن‌های مخابراتی یک منبع جمع آوری عواید ریاست زراعت می‌باشد که این اداره سالانه از این درک  درآمد خوبی بدست می‌آورد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۳:۳۶
Background image

دیدار رئیس پلان و پالیسی وزارت زراعت با مسوولین پروگرام انکشافی  سازمان ملل متحد 

۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
سید احمد خالد صاحبزاده، رئیس پلان و پالیسی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، همراه با جمعی از مشاورین معینیت زراعت و مالداری و مشاورین معینیت آبیاری و منابع طبیعی، جلسه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۱:۳۰
Background image

کمپاین‌های سپرې یوریا و مبارزه با آفات و امراض نباتی در کندز با موفقیت پایان یافت

۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
۴ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
کمپاین‌های سپرې یوریا و مبارزه با آفات و امراض نباتی، پس از تطبیق گسترده و منظم، از سوی کارمندان مدیریت حفاظت نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۱:۲۸
Background image

نظارت رئیس زراعت ولایت کاپیسا از فارم تولید نهال‌های مثمر و غیرمثمر در پوهنتون البیرونی

۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا از فارم تولید نهال‌های مثمر و غیرمثمر واقع در پوهنتون البیرونی نظارت به‌عمل آورد.
مولوی محمد رحیم نعمانی رئیس زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها