سروی دهقانان به منظور توزیع تخم‌های اصلاح شده بذری گندم و کود کیمیاوی در ولایت پروان

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۳/۱۷ - ۱۰:۵۸
سروی دهقانان به منظور توزیع تخم‌های اصلاح شده بذری گندم و کود کیمیاوی در ولایت پروان

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان در نظر دارد، در کمپاین خزانی طی سال ۱۴۰۳ با هماهنگی و همکاری کمیته ناروی برای افغانستان برای ۵ هزار تن از دهقانان این ولایت تخم اصلاح شده بذری گندم و کودهای کیمیاوی توزیع نماید؛ به همین منظور سروی شناسایی این دهقانان آغاز گردید.
در آغاز این فعالیت ۳۱۹ تن از دهقانان گندم کار با حضور داشت نماینده‌های مدیریت عمومی خدمات زراعتی ولسوالی های سیدخیل،  شینوای و کارمندان کمیته ناروی برای افغانستان در ولسوالی‌های سيدخیل و شینواری شناسایی و تثبت گردید.
هدف از تطبیق این پروژه حمایت دهقانان بلند بردن سطح حاصلات گندم، مبارزه با فقر و خود کفایی دهقانان می‌باشد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۷ - ۱۳:۵
Background image

ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضره زراعتی در سمنگان؛ پاکسازی بیش از ۳۱۰۰ هکتار زمین

۲۷ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان از ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضره زراعتی در شماری از قریه‌های مرکز ایبک و ولسوالی حضرت سلطان خبر می‌دهد.
گلاب‌الدین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۷ - ۱۳:۴
Background image

توزیع بسته‌های باغچه خانگی برای ۲۵۰ خانواده در سمنگان

۲۷ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان با همکاری مالی مؤسسه WHH  در چارچوب پروژه «تقویت انعطاف‌پذیری جوامع آسیب‌پذیر»، بسته‌های باغچه خانگی را برای ۲۵۰ خانواده در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۷ - ۱۲:۵۷
Background image

میدان وردګ کې د لبنیاتو او مېوو پروسس کوونکو ته وسایل ووېشل شول

۲۷ وری ۱۴۰۵ه‍.ش
۲۹ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ه‍.ق
د میدان وردګو ولایت د دایمیرداد ولسوالی کې د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست تر چتر لاندې، د «کلیوالي ودې او پراختیا پروګرام» په چوکاټ. . .

بازگشت به خبرها