سربند و شبکه آبیاری «هونی سیدان» لوگر به بهره‌برداری سپرده شد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۴/۸ - ۱۷:۰
سربند و شبکه آبیاری «هونی سیدان» لوگر به بهره‌برداری سپرده شد

۸سرطان ۱۴۰۰
کار بازسازی و نوسازی سربند و شبکه آبیاری قریه «هونی سیدان»، در مرکز ولایت لوگر، به پایان رسیده و به بهره‌برداری سپرده شد.
این سربند و شبکه آبیاری از طریق پروژه «کلپ» مربوط به وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به همکاری مالی «ایفاد» بازسازی شده است.
شبکه آبیاری هونی سیدان ۴۷۴ متر طول دارد و ۲هزار و ۲۰۰ جریب زمین را تحت پوشش آبیاری قرار داده است.
بازسازی و نوسازی این سربند و شبکه، از ضایع شدن آب جلوگیری کرده و به افزایش محصولات دهقانان کمک می‌کند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۳۰ - ۱۵:۴۹
Background image

در بلخ برای ۵۵ دهقان ولسوالی نهرشاهی پیاز زعفران توزیع شد

۳۰ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش

کارمندان ریاست زراعت بلخ در  ولسوالی نهرشاهی ولایت بلخ، با همکاری دفتر «دست به دست»، روند توزیع پیاز زعفران را برای ۵۵ دهقان در قریه شهرک وطنی این ولسوالی انجام. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۳۰ - ۱۵:۴۷
Background image

وزیر زراعت با سفیر ایران در کابل دیدار کرد

۳۰ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش

مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان در دفتر کارش با علیرضا بیکدلی سفیر جمهوری اسلامی ایران در کابل، دیدار و درباره گسترش همکاری. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۳۰ - ۱۵:۲۴
Background image

جلسه هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئولان ولایتی برگزار شد

۳۰ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش

جلسه آنلاین هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مسئولان پلان و پالیسی، احصائیه زراعتی، انکشاف سکتور خصوصی، نظارت و. . .

BACK TO NEWS