ساخت ۶ سبزخانه معیاری در ولایت جوزجان آغاز شد

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۹/۲۲ - ۹:۵۴
ساخت ۶ سبزخانه معیاری در ولایت جوزجان آغاز شد

۲۲ قوس ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به هدف بهبود اقتصاد خانواده‌ها و ایجاد اشتغال‌زایی، ساخت ۶ سبزخانه معیاری به مساحت ۱۰۵ متر مربع برای هر سبزخانه را آغاز کرد. این پروژه از بودجه انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری تمویل می‌شود.
این دهاقین که در بخش سبزیجات مهارت داشته و مستحق سبزخانه تشخیص داده شدند، قبلاً توسط تیم تخنیکی سروی و انتخاب شدند. خط اندازی پروژه نیز توسط تیم تخنیکی ترویج و هیأت فنی وزارت زراعت انجام شده است.
کار ساخت سبزخانه ها به هزینه یک میلیون و ۳۳۰ هزار و ۶۰۲ افغانی قرارداد شده است. هدف این پروژه، تشویق دهاقین به کشت سبزیجات با کیفیت و افزایش درآمد آنان است.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۷ - ۱۳:۰
Background image

توزیع بسته وسایل یا تجهیزات القاح مصنوعی برای تکنیشن‌های مالداری در فاریاب

۱۷ دلو ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب به همکاری دفتر اکتید، به منظور بهبود نسل گاوهای شیری، برای ۱۳ تن از تکنیشن‌های القاح مصنوعی پس از فراگیری یک برنامه آموزشی ۱۵. . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۷ - ۱۰:۴۲
Background image

برگزاری جلسه سکتوری زراعت و انکشاف دهات در کاپیسا

۱۷ دلو ۱۴۰۳ هـ.ش
جلسه ماهوار سکتوری زراعت و انکشاف دهات به ریاست مولوی محمد رحیم نعمانی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا، با اشتراک نمایندگان ادارات سکتوری و موسسات همکار در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۷ - ۱۰:۱۳
Background image

نظارت از جریان تطبیق کمپاین واکسین مواشی در جوزجان

۱۷ دلو ۱۴۰۳ هـ.ش
از جریان تطبیق کمپاین واکسین مواشی در ولسوالی‌های آقچه و فیض‌آباد ولایت جوزجان نظارت و کنترول صورت گرفت.
در ولسوالی فیض‌آباد، آمر مالداری و صحت حیوانی همراه با مدیر صحت. . .

BACK TO NEWS