رییس زراعت ولایت سمنگان: جمع‌آوری عشر و زکات با برخورد نیک انجام شود

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۱/۹ - ۹:۴۵
رییس زراعت ولایت سمنگان: جمع‌آوری عشر و زکات با برخورد نیک انجام شود

۹ دلو ۱۴۰۳ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان با آمرین و مدیران عشر و زکات مرکز و ولسوالی‌های این ولایت جلسه‌ای برگزار کرد.
در این جلسه، مفتی هدایت‌الله ولید، رئیس زراعت ولایت سمنگان، از کارکردهای آمرین و مدیران در زمینه جمع‌آوری عواید قدردانی کرد. او از آن‌ها خواست در جمع‌آوری عشر و زکات تلاش بیشتری انجام دهند.
وی همچنین تأکید کرد که آمرین و مدیران مربوطه در هنگام جمع‌آوری عشر و زکات از مردم، با برخورد و رفتار نیک عمل کنند تا این روند به بهترین شکل ممکن انجام شود.
جلسه مذکور با حضور آمرین و مدیران مرکز و هفت ولسوالی ولایت سمنگان برگزار گردید.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۶:۱۵
Background image

بازدید هیئت سازمان خوراک و زراعت ملل متحد از فارم‌های تحقیقاتی کندهار

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۱ ذوالقعده ۱۴۴۷ هـ.ق
هیئتی از سازمان خوراک و زراعت ملل متحد از فارم‌های تحقیقاتی کوهکران و سبزیجات مربوط ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، با همراهی مسئولان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۶:۷
Background image

توزیع تخم‌های اصلاح‌شده لوبیا و کودهای کیمیاوی برای ۶۵۰ تن از دهقانان در کندز

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۱ ذوالقعده ۱۴۴۷ هـ.ق
به‌منظور حمایت از دهقانان، افزایش حاصلات زراعتی و بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های دهقانی، برنامه توزیع تخم‌های اصلاح‌شده لوبیا و کودهای کیمیاوی در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۵:۵۵
Background image

توزیع ۳۵۰ پایه ماشین درو برای دهاقین پنجشیر؛ گامی در جهت زراعت میکانیزه

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع ۳۵۰ پایه ماشین درو برای دهاقین مستحق در ولسوالی پریان ولایت پنجشیر، از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت و با همکاری کمیته بین‌المللی صلیب سرخ آغاز. . .

بازگشت به خبرها