روی جلسه‌ای به‌منظور جمع‌آوری عواید املاک و عشرو زکات در وزارت زراعت برگذار شد

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۰/۸/۱۷ - ۱۶:۱۱
د املاکو عوايد، عشر او زکات د راټولولو د طرحې په پار دکرنې په وزارت کې غونډه دائره شوه


۱۷ عقرب ۱۴۰۰ هـ.ش
۲ ربیع الثانی ۱۴۴۳ هـ.ق
جلسه‌ای به رهبری فضل‌الباری فضلی معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری روی طرح جمع‌آوری عواید املاک‌های مربوط وزرات زراعت و شامل ساختن عشر و زکات درعواید ملی دایر گردید.
فضل‌الباری فضلی معین مالی و اداری این وزارت گفت” طرحی توحیدی به‌منظور جمع‌آوری عواید املاک (زمین، ساختمان‌ها، ماشین‌آلات، فارم‌ها و سایر دارایی) که مربوط وزارت زراعت می‌شود ایجاد و عواید آن به منبع واحد جمع‌آوری گردد”.
وی تاکید کرده جمع‌آوری عشر و زکات شامل بودیجه ملی شود، عشر یک‌دهم از محصولات زراعتی است که به دولت پرداخت می‌شود و زکات نیز یک وجیبه‌ای شرعی مسلمانان است.
هدف از این طرح چگونگی جمع‌آوری عواید از املاک و زیربناهای وزارت زراعت و عشر و زکات و شامل ساختن آن به بودجه ملی افغانستان بوده تا دوباره برای کمک به اقشار آسیب پذیر و فقیر افغانستان به مصرف برسد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۵:۱۴
Background image

برداشت ۵.۱۵ میلیون متریک تُن گندم در کشور؛ افزایش ۱۳.۴ درصدی نسبت به سال گذشته

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
براساس آمار ریاست احصائیه زراعتی و تنظیم معلومات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سال جاری ۵.۱۵ میلیون متریک تُن گندم در سطح کشور برداشت شده است که در مقایسه با سال. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۰:۳۵
Background image

آغاز روند توزیع تخم اصلاح‌شده بذری گندم و کود کیمیاوی برای دهقانان در بدخشان

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع تخم اصلاح‌شده بذری گندم و کود کیمیاوی برای دهقانان ولایت بدخشان آغاز گردید. قرار است در چارچوب این برنامه ۶ هزار و ۴۵۰ دهقان در ولسوالی‌های مختلف این ولایت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۰:۲۴
Background image

برگزاری سمینار آگاهی‌دهی در مورد جلوگیری از کشت کوکنار و ترویج کشت بدیل در سرپل

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سرپل سمینار آگاهی‌دهی را به‌منظور بلندبردن سطح آگاهی دهقانان در مورد اضرار کشت کوکنار و ترویج کشت نباتات بدیل در ولسوالی سوزمه. . .

BACK TO NEWS