دیدار وزیر زراعت جمهوری اسلامی افغانستان با رییس پارلمان جمهوری ترکیه

content_admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۲۰ - ۰:۵۴
دیدار وزیر زراعت جمهوری اسلامی افغانستان با رییس پارلمان جمهوری ترکیه

۲۰ حوت ۱۳۹۹
داکتر انوارالحق احدی، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری جمهوری اسلامی افغانستان در ادامه سفرش به ترکیه، در انقره پایتخت جمهوری ترکیه، پس از امضای توافق‌نامه‌ی همکاری‌های زراعتی میان دو کشور، با مصطفا شینتوب رییس پارلمان جمهوری ترکیه دیدار و ملاقات کرد.
دو طرف در این دیدار روی تقویت روابط افغان – ترکیه در بخش‌های مختلف تأکید کردند.
رییس پارلمان ترکیه از مرحله‌ی تازه‌ی روابط افغانستان با ترکیه سخن گفت. رییس پارلمان جمهوری ترکیه، از وزیر زراعت افغانستان به خاطر حضورش در ترکیه تشکری کرد و به وزیر زراعت گفت «با حضور شما روابط و همکاری‌ها در بخش تجارت و زراعت میان ترکیه و افغانستان بهبودی بیش‌تر می‌یابد.»
سپس داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری جمهوری اسلامی افغاسنتان نخست از کمک‌ها و همکاری‌های جمهوری ترکیه در ۲۰ سال اخیر به افغانستان تشکر کرد و به دنبال آن گفت «روابط افغانستان و ترکیه دیرینه و کهن است و در سال‌های اخیر در حال تقویت و گسترش بیش‌تر بوده است.»
در این ملاقات عزیز احمدزی، رییس اداره‌ی ملی نورم و استندرد و معاون سفارت جمهوری اسلامی افغانستان مقیم انقره و شماری دیگر از همراهان وزیر زراعت از افغانستان، اسماعیل امره قره یول رییس کمیسیون مختلط اروپا، ابراهیم آیدن رییس گروه دوستی ترکیه- افغانستان و پروفیسور یونس قلیچ رییس کمیسیون زراعت و انکشاف روستاها از جمهوری ترکیه، حضور داشتند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۳ - ۱۱:۵
Background image

برگزاری جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت پروان

۱۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات  ولایت پروان مولوی روح الله روحانی رییس زراعت، آبیاری و مالداری و با حضور مسئولان سکتوری، نمایندگان ادارات دولتی و مؤسسات همکار برگزار. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۳ - ۱۰:۴۶
Background image

در ولایت ننگرهار بر ده‌ها خانواده گوساله توزیع شد

۱۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۵ رمضان‌المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار با همکاری مؤسسه داکار، برای ۲۰۰ خانواده نیازمند در ولسوالی‌های هسکه‌مینه، کوت و رودات گوساله‌های. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۳ - ۱۰:۴۳
Background image

در دو ولسوالی ولایت ننگرهار برای ۸۰ تن از دهقانان باغ‌ها ایجاد شد

۱۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۵ رمضان‌المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار با همکاری مؤسسه خیریه داکار، برای ۸۰ تن از دهقانان در ولسوالی‌های رودات و کوت باغ‌ها احداث کرده. . .

بازگشت به خبرها