دیدار وزیر زراعت با والی ولایت غزنی 

mail-admin
شنبه ۱۴۰۲/۱۱/۲۸ - ۱۶:۹
دیدار وزیر زراعت با والی ولایت غزنی 

۲۸ دلو ۱۴۰۲ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش با حافظ محمد امین جان عمری  والی ولایت غزنی و شماری از مسوولان آن ولایت‌ها دیدار و تاکید بر افزایش هماهنگی ادارات محلی و مرکز جهت تطبیق پروژها کرد.
در این دیدار  مخدوم عالم قمندان امنیه ولایت غزنی و مولوی محمد حنیف رئیس زراعت، ولایت غزنی نیز حضور داشتند.
والی ولایت غزنی از تلاش‌های وزارت زراعت قدار دانی کرده و خواستار ساخت چکدم جهت مدیریت آب در ولایت غزنی شد والی غزنی همچنان درخواست هایش را در سکتور زراعت، آبیاری و مالداری با وزیر زراعت شریک ساخته و خواستار توجه بیشتر این وزارت به ولایت‌ غزنی شد.
در همین حال مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری تشریف آوری والی ولایت غزنی را خیر مقدم گفته و اطمینان همکاری لازم را در چوکات  امکانات وزارت زراعت به آنها سپرد.
وزیر زراعت، آبیاری و مالداری همچنان در این دیدار از  کارکردهای وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برای سال جاری و همچنان برنامه های این وزارت برای سال آینده سخن زده و به مسوولان ولایت هلمند اطمینان داد که پروژه های بیشتری در ولایت غزنی و سایر ولایت ها در سال آینده  تطبیق می شود.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۳:۳۱
Background image

بررسی چالش‌های شرکت‌های تولید جوجه مرغ گوشتی در ولایت هرات

۲۳ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به‌منظور بررسی مشکلات و نگرانی‌های شرکت‌های تولید جوجه مرغ گوشتی با حضور مولوی فخرالدین نقشبندی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات و مسئولان شرکت‌های. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۳:۳۰
Background image

نظارت از روند بازسازی سربند و پاک‌کاری کانال مستان

۲۰ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی محمد عظیم طارق رئیس تنظیم ساحات حفاظت‌شده و سرپرست ریاست عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از روند کار پروژه بازسازی سربند و پاک‌کاری کانال مستان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۰:۲۲
Background image

آغاز روند توزیع کارت برای دریافت تخم‌های اصلاح‌شده به ۱۵۰۰ دهقان در ولایت خوست

۲۳ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع کارت به‌منظور دریافت تخم‌های اصلاح‌شده برای ۱۵۰۰ دهقان مستحق در سه واحد مربوط به مرکز ولایت خوست، تحت نظارت ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت آغاز شد. . .

BACK TO NEWS