دیدار وزیر زراعت با هیئتی از مسوولان دولتی و تجارتی ایران

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۱۲/۲ - ۱۵:۳
دیدار وزیر زراعت با هیئتی از مسوولان دولتی و تجارتی ایران

۲ حوت ۱۴۰۲ هـ.ش
مولوی عطاءالله‌عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با سید حسن مرتضوی معاون سفارت ایران در کابل، ابوالفضل چمندی معاون هماهنگی اموراقتصادی ولایت خراسان رضوی و آقای همتی مدیر عامل سازمان جهاد استقلال در وزارت کشاورزی ایران دیدار نمود.
در این دیدار هیئت ایرانی و از علاقه‌مندی دولت و سرمایه‌گذاران ایرانی در زمینه کار و سرمایه‌گذاری در افغانستان سخن گفتند.
آقای همتی مدیر عامل وزارت کشاورزی ایران از آماده گی‌های ایران بر سرمایه گذاری در بخش‌های چون مالداری، زراعت، آبیاری، باغداری، آموزش، سیستم اصلاح نسل حیوانات و پروسس لبنیات سخن زده و اطمینان داد که برای آغاز کار عملی در این بخش‌ها آماده اند.
بعدآ مولوی عطاء الله ‌عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری از فراهم بودن بسترهای خوب کار روی زراعت، مالداری، آبیاری و باغداری  و نیاز به کار در این بخش‌ها سخن زده افزود:" همیشه در دیدارهای خود به دوستان ایرانی گفتیم بیائید کار کنیم مشترک، چون افغانستان دارای امتیازهای بینظیر در سطح دنیا می‌باشد، چون شما بیش از ۱۰۰ سال می‌شود که استقلال خود را گرفته و کار نموده‌این، نسبت به ما در زراعت و مالداری پیشرفت زیاد نمودین، ما تازه استقلال خود را گرفتیم، خیلی عقب هستیم، نیازمندیم که مشترک کار کنیم و از تجارب شما استفاده کنیم تا ما هم در این عرصه‌ها پیشرفت داشته باشیم و آماده همکاری می‌باشیم، در صورت ای‌که شما آماده کار باشید منفعت کار شما به هر دو کشور می رسد".
در اخیر مجلس کمیته‌ای با عضویت مشاوران و روساء وزارت زراعت تعین گردید تا روی پیشبرد کارها و برداشتن گام‌های عملی با هیئت ایرانی فعالیت نمایند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۳:۳۱
Background image

بررسی چالش‌های شرکت‌های تولید جوجه مرغ گوشتی در ولایت هرات

۲۳ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به‌منظور بررسی مشکلات و نگرانی‌های شرکت‌های تولید جوجه مرغ گوشتی با حضور مولوی فخرالدین نقشبندی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات و مسئولان شرکت‌های. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۳:۳۰
Background image

نظارت از روند بازسازی سربند و پاک‌کاری کانال مستان

۲۰ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی محمد عظیم طارق رئیس تنظیم ساحات حفاظت‌شده و سرپرست ریاست عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از روند کار پروژه بازسازی سربند و پاک‌کاری کانال مستان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۰:۲۲
Background image

آغاز روند توزیع کارت برای دریافت تخم‌های اصلاح‌شده به ۱۵۰۰ دهقان در ولایت خوست

۲۳ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع کارت به‌منظور دریافت تخم‌های اصلاح‌شده برای ۱۵۰۰ دهقان مستحق در سه واحد مربوط به مرکز ولایت خوست، تحت نظارت ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت آغاز شد. . .

BACK TO NEWS