دیدار وزیر زراعت با شماری از متنفذین محلی ولایت بادغیس

user-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۹/۷ - ۱۷:۱۱
مولوی عطاء الله‌ عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با شماری از محاسن سفیدان و متنفذین محلی ولایت بادغیس در دفتر کارش دیدار کرده و مشکلات شان را استماع نمود.

۷ قوس ۱۴۰۲ هـ.ش
مولوی عطاء الله‌ عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با شماری از محاسن سفیدان و متنفذین محلی ولایت بادغیس در دفتر کارش دیدار کرده و مشکلات شان را استماع نمود. 
در جریان این دیدار  بزرگان ولایت بادغیس  مشکلات و پیشنهادات مردم بادغیس را در بخش کمبود آب، کمبود خوراکه حیوانی، اضرار خشک سالی، امراض حیوانی و توسعه باغداری با وزیر زراعت شریک ساخته و خواستار توجه به آن شدند.
 مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت پس از شنیدن مشکلات بزرگان بادغیس اطمینان حل مشکلات شان را سپرده و به  ریاست‌های مربوطه هدایت داد که نیازمندی‌های مردم آن ولایت را در اولویت قرار داده و شامل پروژ‌های انکشافی سازند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۹:۹
Background image

تسلیم دهی  ۱۱ باب سبزخانه برای ۱۱ دهقان در ولسوالی بهارک ولایت بدخشان

۱۱ باب سبزخانه معیاری در ولسوالی بهارک ولایت بدخشان برای ۱۱ دهقان تکمیل و طی مراسمی با همکاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان به بهره‌برداری سپرده شد.
این گلخانه‌ها از سوی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۸:۵۷
Background image

ریاست زراعت پکتیا: یک هزار هکتار زمین در ولسوالی زرمت از طریق سیستم آبیاری قطره‌ای آبیاری می‌شود

مولوی سیدامین هاشمی رییس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا، مولوی نورالله ممتاز رییس دفتر مقام ولایت، ملا محمد اسماعیل آخندزاده رییس حوزه دریایی، عزیزالله کریمی مدیر عمومی امور زراعتی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۸:۳۲
Background image

کمپلکس سردخانه ۱۰۰ متریک تُنی در فاریاب به بهره‌برداری سپرده شد

کمپلکس سردخانه ۱۰۰ متریک تُنی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب طی مراسمی با حضور مسوولان محلی، نمایندگان وزارت زراعت، تاجران، دهاقین، باغداران و شماری از بزرگان قومی در شهر. . .

بازگشت به خبرها