دیدار وزیر زراعت با شماری از متنفذین محلی ولایت بادغیس

user-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۹/۷ - ۱۷:۱۱
مولوی عطاء الله‌ عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با شماری از محاسن سفیدان و متنفذین محلی ولایت بادغیس در دفتر کارش دیدار کرده و مشکلات شان را استماع نمود.

۷ قوس ۱۴۰۲ هـ.ش
مولوی عطاء الله‌ عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با شماری از محاسن سفیدان و متنفذین محلی ولایت بادغیس در دفتر کارش دیدار کرده و مشکلات شان را استماع نمود. 
در جریان این دیدار  بزرگان ولایت بادغیس  مشکلات و پیشنهادات مردم بادغیس را در بخش کمبود آب، کمبود خوراکه حیوانی، اضرار خشک سالی، امراض حیوانی و توسعه باغداری با وزیر زراعت شریک ساخته و خواستار توجه به آن شدند.
 مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت پس از شنیدن مشکلات بزرگان بادغیس اطمینان حل مشکلات شان را سپرده و به  ریاست‌های مربوطه هدایت داد که نیازمندی‌های مردم آن ولایت را در اولویت قرار داده و شامل پروژ‌های انکشافی سازند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۰ - ۱۱:۴۲
Background image

توزیع پیاز زعفران و تجهیزات زراعتی در ولسوالی شولگره بلخ

۱۰ جدی ۱۴۰۴  هـ.ش
روند توزیع پیاز زعفران و تجهیزات مربوطه در ولسوالی شولگره بلخ به‌منظور ترویج کشت زعفران و حمایت از دهقانان واجد شرایط عملی گردید. این برنامه با هماهنگی مدیریت خدمات. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۰ - ۱۱:۴۱
Background image

توزیع تخم بذری اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی در ولسوالی جرم بدخشان

۱۰ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
روند توزیع تخم بذری اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای دهقانان ولسوالی جرم ولایت بدخشان آغاز و عملی گردید. این برنامه در شماری از قریه‌های این ولسوالی تطبیق شد و هدف آن. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۰ - ۱۱:۳۱
Background image

نظارت از روند سروی و انتخاب مستفیدین برنامه کمک‌های اضطراری معیشتی در مرکز بامیان

۱۰ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان تخنیکی آمریت امور زراعتی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بامیان از روند سروی و انتخاب مستفیدین برنامه کمک‌های اضطراری معیشتی در ساحات مرکز بامیان نظارت به‌عمل. . .

بازگشت به خبرها