دیدار وزیر زراعت با بزرگان ولایت پکتیا

user-admin
شنبه ۱۴۰۲/۱۲/۵ - ۱۰:۲۵
دیدار وزیر زراعت با بزرگان ولایت پکتیا

۵ حوت ۱۴۰۲ه‍.ش
مولوی عطاءالله‌ عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امروز در دفتر کارش با تعدادی از بزرگان و متنفذین محلی ولایت پکتیا دیدار نمود.
در این  دیدار پیرامون احداث چکدم‌ها، راه‌اندازی پروژه‌های آبیاری و حفاظت از جنگلات بحث صورت گرفت.
 وزیر زراعت به بزرگان پکتیا در مورد برنامه‌های این وزارت معلومات ارائه نموده اظهار داشت که ا.ا.ا پلان‌های مشخص برای حفاظت از جنگلات و احداث چکدم‌ها دارد تا بتواند در زندگی مردم تغییر مثبت بیاورد و سرمایه‌های ملی را حفاظت کند. یک بخش آن حفاظت از جنگلات و اقتصادی سازی آن می‌باشد، طرح اقتصادی سازی جنگلات را جور کردیم، سال آینده روی آن کار خواهیم نمود، همین‌گونه امسال اضافه ۱۲۰ چکدم بخاطر حفاظت از جنگلات  و مدیریت آب از طرف امارت ساخته شده و سال آینده نیز طرح‌های و پلان‌های مشخص برای راه‌اندازی پروژه‌های عمرانی داریم که عملی خواهیم".

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۶ - ۱۰:۵۶
Background image

میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری امسال نیز از ۲ الی ۵ ثور سال ۱۴۰۵ با شعار « زراعت و مالداری عصری، زمینه‌ساز امنیت غذایی و رشد اقتصاد کشور» در بادام باغ کابل با  برگزار می‌شود.

میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری امسال نیز برای چهار روز از ۲ الی ۵ ثور سال ۱۴۰۵ با شعار « زراعت و مالداری عصری، زمینه‌ساز امنیت غذایی و رشد اقتصاد کشور» در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۶ - ۱۰:۵۱
Background image

نشست با متنفذین قریه صمدی برای حفاظت از جنگلات باغ برگزار شد

۶ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان از برگزاری نشست با متنفذین و باشندگان قریه صمدی به‌منظور حفاظت و حراست از جنگلات باغ این قریه خبر می‌دهد.
بر اساس معلومات این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۶ - ۱۰:۳۹
Background image

احداث ۱۸۶ قطعه باغ نمایشی مثمر در ۷ ولسوالی جوزجان

۶ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان از تطبیق برنامه احداث ۱۸۶ قطعه باغ نمایشی مثمر در ۷ ولسوالی این ولایت در همکاری با موسسه برای احیا و توسعه افغانستان خبر می. . .

بازگشت به خبرها