دیدار وزیر زراعت با اعضای اتحادیه صنعتکاران افغانستان

user-admin
شنبه ۱۴۰۳/۱۲/۱۸ - ۹:۴۵
د کرنې وزیر د افغانستان د صنعتکارانو ټولنې له غړو سره وکتل

مولوی عطاءالله‌عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، امروز در دفتر کارش با تعدادی از اعضای اتحادیه صنعتکاران افغانستان دیدار کرد. در این دیدار، اعضای اتحادیه پیرامون شناسایی هزاران جریب زمین برای احداث باغ‌های پسته در ولایت هرات و سروی زمین‌های مناسب برای کشت و زراعت و ایجاد فارم‌های مرغ در ولایت‌های تخار، سمنگان و بادغیس به وزیر زراعت معلومات ارائه کردند.
این اتحادیه قصد دارد میلیون‌ها دالر را برای احداث باغ‌های پسته و جنگلات در ولایت‌های غربی و شمال‌غربی افغانستان و همچنین سرمایه‌گذاری در سکتور تخم‌های نطفه‌دار مرغ در کشور اختصاص دهد. اعضای اتحادیه در این دیدار از وزیر زراعت خواستند تا در زمینه اجاره زمین و همکاری با آن‌ها برای آغاز فعالیت‌هایشان حمایت کند.
مولوی عطاءالله‌عمری در پاسخ به درخواست‌ها، اطمینان داد که حکومت از این پروژه‌ها حمایت خواهد کرد و تمام سهولت‌ها را برای شروع کار اتحادیه فراهم خواهد نمود.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۸ - ۱۴:۳۸
Background image

توزیع مرغ‌های تخمی و خوراکه برای ۲۰ فامیل بی‌بضاعت در ولسوالی استالف کابل

۱۸ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۶ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در همکاری  موسسه فرهنگی، آموزشی و اجتماعی زنان ، مرغ‌های تخمی و خوراکه را برای ۲۰ فامیل بی‌بضاعت در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۸ - ۱۴:۲۲
Background image

توزیع ۵۰ هزار دوز واکسین نشخوارکنندگان کوچک در کابلتوزیع ۵۰ هزار دوز واکسین نشخوارکنندگان کوچک در کابل

۱۸ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۶ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در همکاری سازمان خوراک و زراعت ملل متحد ۵۰ هزار دوز واکسین نشخوارکنندگان کوچک را در ۱۴ ولسوالی این. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۸ - ۱۴:۱۴
Background image

دیدار رئیس زراعت کندز با مسئول اقتصادی صلیب سرخ در شمال

۱۸ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۶ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
مولوی نیاز محمد عابد، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز، با اکرام‌الدین امیری، مسئول اقتصادی کمیته صلیب سرخ در شمال، دیدار کرد و پیرامون. . .

بازگشت به خبرها