دیدار معین مالی و اداری وزارت زراعت با هیئت مؤسسه کمک‌های بشری ترکیه

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۲/۲۴ - ۱۳:۱۱
دیدار معین مالی و اداری وزارت زراعت با هیئت مؤسسه کمک‌های بشری ترکیه

۲۴ ثور ۱۴۰۴ هـ.ش
ملا آغا جان آخند  «حاجی سالم» معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با هیئتی از مؤسسه بنیاد حقوق بشر و آزادی‌ها و کمک‌های بشردوستانه ترکیه (IHH) دیدار و درباره همکاری‌های مشترک در بخش‌های زراعت، کمک‌های بشری، ساختمانی و صحی گفتگو کرد.
معین مالی و اداری وزارت زراعت ضمن خوش‌آمدگویی به مهمانان، از همکاری‌های دوام‌دار کشور ترکیه با افغانستان قدردانی کرده، افزود که افغانستان طی چهار دهه گذشته شاهد جنگ‌های پی‌درپی بوده و اکنون نیاز شدید به کمک و همکاری‌های جهانی دارد. وی همچنین تأکید کرد که پس از استقرار امارت اسلامی، امنیت سرتاسری تأمین شده و فرصت خوبی برای کار نهادهای خیریه و مؤسسات بین‌المللی فراهم گردیده است.
در این نشست که در وزارت زراعت برگزار شد، سلیمان ایپلی رئیس مؤسسه  IHH، یوسف بلینگین عضو هیئت مرکزی این مؤسسه و محمد فاتح پژوهشگر علمی حضور داشتند. معین وزارت زراعت از کمک‌های دوام‌دار ترکیه به افغانستان تشکر کرده و بر فرصت‌های تازه همکاری پس از تأمین امنیت سرتاسری در کشور تأکید نمود.
نمایندگان مؤسسه IHH از فعالیت‌های گسترده‌شان در افغانستان گزارش داده، گفتند که از سال ۲۰۲۱ به‌طور رسمی در کابل فعالیت دارند. آن‌ها در هماهنگی با وزارت اقتصاد در بخش‌های گوناگون زراعتی، از جمله توزیع تخم‌های اصلاح‌شده، ایجاد باغ‌ها، ترویج زعفران و زیتون و ارتقای ظرفیت دهقانان فعالیت کرده‌اند.
معین وزارت زراعت خواستار گسترش همکاری‌ها در زمینه فارم‌های مرغ‌داری، درمان بیماری‌ها، ساخت سردخانه‌ها و ترویج تخم‌های اصلاح‌شده گردید. هیئت مؤسسه IHH نیز وعده سپرد در آینده همکاری‌های خود را با وزارت زراعت ادامه دهند. این دیدار با دعای خیر پایان یافت.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۳ - ۱۴:۳۶
Background image

جلسه مسئولین منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برای بررسی طرح افزایش و مدیریت عواید برگزار شد

۲۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای به ریاست مولوی عبدالاحد خلیل، رئیس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و با حضور مولوی نصرالله مظهری، رئیس تنظیم علفچرها، ملا سراج‌الحق میرویس ذاکری. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۳ - ۱۴:۳۴
Background image

۶۲ راس بزهای شیری برای باشنده گان ولایت تخار توزیع می‌شود

۲۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار اعلام کرد که بزهای شیری پروژه دفتر آغاخان تحت نام‌های CE-LIVE و CRLG، در آینده برای مستفیدین منتخب در ولسوالی‌های کلفگان، فرخار. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۳ - ۱۲:۱۹
Background image

توزیع ۱۵۰۰ اصله نهال بادام و لوازم آبیاری برای ۷۵ باغدار در ولسوالی خاکجبار کابل

۲۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت ولایت کابل با همکاری موسسه شلتر فار لایف، ۱۵۰۰ اصله نهال بادام را برای ۷۵ نفر از باغداران ولسوالی خاکجبار توزیع نمود. 
این باغداران قبلاً مورد سروی قرار. . .

بازگشت به خبرها