دیدار معین زراعت و مالداری با معاون برنامه پیشرفت و توسعه ملل متحد و رییس موسسه ریشه‌های صلح

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۸/۲۸ - ۱۲:۲
دیدار معین زراعت و مالداری با معاون برنامه پیشرفت و توسعه ملل متحد و رییس موسسه ریشه‌های صلح

۲۸ عقرب ۱۴۰۲ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با معاون برنامه پیشرفت و توسعه ملل متحد و رییس پروژه  یا ریشه‌های صلح دیدار و پیرامون تطبیق پروژه ها در افغانستان گفتگو نمود.
مولوی صدراعظم عثمانی در این دیدار گفت:« ما مانع کشت کوکنار شدیم اما نهادهای بین المللی هیچ نوع همکاری واقعی با دهاقین روی بدیل کشت آن نکرده اند در این راستا همکاری می‌خواهیم تا دهاقین دوباره به کشت کوکنار روی نیاورند و بدیل آن را برای شان معرفی و حمایت کنیم».
آقای عثمانی افزود"مصارف اداری پروژه ها خیلی زیاد است، ما از موسسات و نهادهای بین المللی می‌خواهیم تا بودیجه که از طرف دونرها مشخص می‌شود به شفافیت کامل تطبیق و مصارف خارج از کشور و اداری خود را محدود بسازند".
خانم ثریا بوزورکوا معاون دفتر یو ان دی پی در افغانستان گفت:« ما آمده‌ایم تا راه حل در هماهنگی با شما پیدا کنیم من موافقم که در مصرف بویجه باید شفافیت و عدالت در نظر گرفته شود ما هم میخواهیم پول کمک شده به مردم بخصوص کشاورزان برسد. 
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در نظر دارد با همکاری نهادهای ملی و بین المللی روی  انکشاف سکتور زراعت، آبیاری و مالداری کار کند و دهاقین را به طور مستقیم و غیر مستقیم حمایت نماید.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۶ - ۱۰:۱۰
Background image

رئیس توسعه سکتور خصوصی وزارت زراعت با رئیس زراعت ولایت لغمان و مسئولان فارم‌ها نشست برگزار کرد

۶ مرغومه ۱۴۰۴ هـ.ش
۶ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
هیأت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به رهبری رئیس توسعه سکتور خصوصی، قاری محمد اکبر امینی، در جریان سفر به ولایت لغمان، در حضور رئیس زراعت،. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۶ - ۹:۲۳
Background image

آموزش شاخه‌بری درختان برای باغداران ولسوالی شکر‌دره

۶ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش 
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری ومالداری ولایت کابل در  ولسوالی شکر‌دره، به‌منظور ارتقای ظرفیت‌های تخنیکی باغداران، برنامه آموزشی شاخه‌بری درختان را به‌گونه عملی در این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۳:۳۶
Background image

دیدار رئیس پلان و پالیسی وزارت زراعت با مسوولین پروگرام انکشافی  سازمان ملل متحد 

۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
سید احمد خالد صاحبزاده، رئیس پلان و پالیسی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، همراه با جمعی از مشاورین معینیت زراعت و مالداری و مشاورین معینیت آبیاری و منابع طبیعی، جلسه. . .

بازگشت به خبرها