دیدار معین زراعت و مالداری با معاون برنامه توسعه سازمان ملل متحد

user-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۸/۱۷ - ۸:۴۰
د کرنې او مالدارۍ مرستیال د ملګرو ملتونو دپراختیايي پروګرام له مرستیالې سره وکتل

مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با خانم دیول معاون برنامه توسعه سازمان ملل متحد در دفتر کارش دیدار و گفتگو کرد.
مولوی عثمانی در این دیدار بر ضرورت ایجاد بازارهای ملی و بین‌المللی برای محصولات زراعتی افغانستان تأکید کرده و از مسئولان پروژه‌های سازمان ملل خواست تا در این زمینه توجه بیشتری به خرج دهند. وی افزود که پروژه‌های سازمان ملل باید با هماهنگی وزارت زراعت، در راستای رشد اقتصادی، بازاریابی محصولات زراعتی و حمایت از دهاقین تمرکز کنند.
خانم دیول نیز ضمن اعلام تداوم همکاری‌های سازمان ملل در زمینه زراعت، مالداری و بازاریابی محصولات افغانستان، بیان کرد: «دهاقین و مردم افغانستان نیازمند حمایت و کمک بیشتر هستند، و ما به این همکاری‌ها ادامه خواهیم داد».
برنامه توسعه ملل متحد، به عنوان شبکه توسعه جهانی سازمان ملل، با فراهم کردن دانش، تجربه و منابع لازم، از تغییرات مثبت در کشورها حمایت می‌کند و به بهبود زندگی مردم کمک می‌نماید.
رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری افغانستان نیز در نظر دارد با جلب توجه نهادهای ملی و بین‌المللی، زمینه تطبیق پروژه‌های مختلف در بخش مدیریت آب‌ها، کاهش فقر، افزایش فرصت‌های شغلی، و ترویج زراعت و مالداری را فراهم ساخته و به رشد اقتصادی کشور کمک کند.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۸ - ۱۴:۳۸
Background image

توزیع مرغ‌های تخمی و خوراکه برای ۲۰ فامیل بی‌بضاعت در ولسوالی استالف کابل

۱۸ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۶ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در همکاری  موسسه فرهنگی، آموزشی و اجتماعی زنان ، مرغ‌های تخمی و خوراکه را برای ۲۰ فامیل بی‌بضاعت در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۸ - ۱۴:۲۲
Background image

توزیع ۵۰ هزار دوز واکسین نشخوارکنندگان کوچک در کابلتوزیع ۵۰ هزار دوز واکسین نشخوارکنندگان کوچک در کابل

۱۸ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۶ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در همکاری سازمان خوراک و زراعت ملل متحد ۵۰ هزار دوز واکسین نشخوارکنندگان کوچک را در ۱۴ ولسوالی این. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۸ - ۱۴:۱۴
Background image

دیدار رئیس زراعت کندز با مسئول اقتصادی صلیب سرخ در شمال

۱۸ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۶ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
مولوی نیاز محمد عابد، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز، با اکرام‌الدین امیری، مسئول اقتصادی کمیته صلیب سرخ در شمال، دیدار کرد و پیرامون. . .

بازگشت به خبرها