دیدار معین زراعت و مالداری با رئیس اجرایی بنیاد آغاخان 

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۲/۲۵ - ۹:۵۰
345

۲۵ ثور ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با داکتر نجم‌الدین نجم، رئیس اجرایی و هماهنگ‌کننده شبکه انکشافی آغاخان، و عبدالضیاء نوری، معاون اجرایی این نهاد، دیدار کرد.
در این دیدار، دو طرف پیرامون فعالیت‌های شبکه انکشافی آغاخان در بخش‌های زراعت، مالداری و آبیاری گفت‌وگو نمودند. رئیس اجرایی این شبکه گفت که آنان در ولایت‌های مختلف افغانستان در زمینه انکشاف زراعت، مالداری، مصوونیت غذایی، احیا و حفاظت آثار تاریخی، صحت، مخابرات و امور خیریه فعالیت دارند و تلاش می‌شود این خدمات در آینده گسترش یابد.
در پایان، معین زراعت و مالداری از خدمات شبکه انکشافی آغاخان در بخش‌های مختلف کشور قدردانی کرد و بر حفظ موثریت، شفافیت و کیفیت در فعالیت‌های آنان تأکید ورزید.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۲:۵۲
Background image

کمپاین تطبیق دواهای ضد کرم برای هزاران رأس مواشی در ننگرهار آغاز شد

۱۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۲ صَفَر المُظَفَّر ۱۴۴۸ هـ.ق
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، با حمایت تخنیکی کمیته هالند برای افغانستان و تمویل مالی صندوق بین‌المللی انکشاف. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۲:۴۸
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت از ریاست زراعت ولایت اروزگان بازدید کرد

۱۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفر کاری خود به ولایت اروزگان از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید کرده و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

رئیس زراعت پکتیا با مسئولان سازمان خوراک و زراعت ملل متحد دیدار کرد

۱۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۲ صَفَر المُظَفَّر ۱۴۴۸ هـ.ق
در مقام ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا، نشست هماهنگی میان مولوی سید امین هاشمی، رئیس این ریاست، و انجینر بسم‌الله بسمل، مسئول. . .

بازگشت به خبرها