دیدار رئیس عمومی پلان وزارت زراعت با رئیس اقتصادی اتحادیه اروپا

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۹/۵ - ۱۴:۱۹
دیدار رئیس عمومی پلان وزارت زراعت با رئیس اقتصادی اتحادیه اروپا

۵ قوس ۱۴۰۳ هـ.ش
جلسه تخنیکی تحت رهبری مولوی عبدالغفور رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با هین سن رییس بخش اقتصادی اتحادیه اروپا در افغانستان و سارا کارشناس زراعت آن اتحادیه در وزارت زراعت برگزار گردید.
در این دیدار، طرفین به بررسی تطبیق پروژه‌های بشردوستانه پرداختند که طی سه سال گذشته در افغانستان اجرا شده است. رئیس عمومی پلان وزارت زراعت از تلاش‌های اتحادیه اروپا در این زمینه قدردانی نمود و تاکید کرد که همکاری‌های بین دو طرف در راستای توسعه زراعتی در افغانستان ادامه خواهد یافت.
همچنین در این جلسه اعلام شد که قرار است پروژه‌های جدید به ارزش ۱۶ میلیون دلار در ولایات کندهار، هلمند و بادغیس در بخش‌های مختلف زراعتی عنقریب به اجرا درآید و همین گونه از تطبیق پروژهای مختلف زراعتی به ارزش بیش از صد میلیون دالر در سال ۲۰۲۵ نیز سخن زدند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۳ - ۱۴:۳۶
Background image

جلسه مسئولین منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برای بررسی طرح افزایش و مدیریت عواید برگزار شد

۲۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای به ریاست مولوی عبدالاحد خلیل، رئیس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و با حضور مولوی نصرالله مظهری، رئیس تنظیم علفچرها، ملا سراج‌الحق میرویس ذاکری. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۳ - ۱۴:۳۴
Background image

۶۲ راس بزهای شیری برای باشنده گان ولایت تخار توزیع می‌شود

۲۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار اعلام کرد که بزهای شیری پروژه دفتر آغاخان تحت نام‌های CE-LIVE و CRLG، در آینده برای مستفیدین منتخب در ولسوالی‌های کلفگان، فرخار. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۳ - ۱۲:۱۹
Background image

توزیع ۱۵۰۰ اصله نهال بادام و لوازم آبیاری برای ۷۵ باغدار در ولسوالی خاکجبار کابل

۲۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت ولایت کابل با همکاری موسسه شلتر فار لایف، ۱۵۰۰ اصله نهال بادام را برای ۷۵ نفر از باغداران ولسوالی خاکجبار توزیع نمود. 
این باغداران قبلاً مورد سروی قرار. . .

بازگشت به خبرها