دیدار رئیس زراعت کندز با رئیس عمومی موسسه میشن ایست

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۰/۱۲ - ۱۵:۰
دیدار رئیس زراعت کندز با رئیس عمومی موسسه میشن ایست

۱۲ جدی ۱۴۰۳ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز مولوی محراب‌الدین بلال با رئیس عمومی دفتر میشن ایست سبراتا دی، دیدار و گفت‌وگو کرد. این نشست به‌منظور بررسی فرصت‌ها و چالش‌های توسعه زراعت در ولایت کندز برگزار شد.
در این دیدار، مولوی بلال به تشریح برنامه‌ها و اولویت‌های زراعتی این ولایت پرداخت و تأکید کرد که همکاری با نهادهای بین‌المللی مانند میشن ایست می‌تواند نقش بسزایی در بهبود معیشت زارعین و تقویت اقتصاد زراعتی داشته باشد. وی همچنین بر اجرای پروژه‌های زیرساختی، توزیع بذرهای اصلاح‌شده، ایجاد سردخانه‌ها و توسعه سیستم‌های آبیاری تأکید کرد.
رئیس عمومی میشن ایست نیز ضمن قدردانی از تلاش‌های ریاست زراعت کندز، حمایت این نهاد را از برنامه‌های زراعتی این ولایت اعلام کرد و افزود که میشن ایست آماده است همکاری‌های بیشتری را در زمینه پروژه‌های زیربنایی ارائه کند.
دو طرف در پایان نشست بر اهمیت تقویت هماهنگی‌ها و اجرای طرح‌ها و پروژه‌های مشترک تأکید کردند. این دیدار گامی مهم در راستای پیشرفت زراعت و توسعه پایدار در ولایت کندز به شمار می‌رود.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۹ - ۱۲:۲۶
Background image

آغاز کمپاین نهال‌شانی بهاری در ولسوالی شکر دره ولایت کابل

۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش 
 به ادامه روند تطبیق کمپاین نهال شانی در ولسوالی های مختلف کابل این کمپاین در ولسوالی شکر دره ولایت کابل تحت عنوان «غرس نهال صدقه جاریه است»  از سوی مدیریت عمومی خدمات. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۹ - ۱۲:۲۶
Background image

در ولسوالی جغتو ولایت میدان وردک برای ایجاد باغ‌های شفتالو و گیلاس، نهال‌ها به باغداران توزیع شد

۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۱ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت میدان وردک، با همکاری مؤسسه افغان صلح‌ساز، در ولسوالی جغتو و در چندین روستا، به منظور ایجاد باغ‌های. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۹ - ۱۰:۱۳
Background image

ریاست زراعت ولایت ننگرهار: حدود ۳۷ هزار جریب زمین به کشت بوته‌های تیلی اختصاص یافته است

۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۱ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ هـ.ق
نمایندگان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و ریاست عمومی اداره امور با رییس زراعت ولایت ننگرهار مولوی عبدالستار محمد، در ولایت ننگرهار دیدار. . .

بازگشت به خبرها