دیدار رئیس زراعت ولایت کندز با رئیس دفتر آغاخان در زون شمال

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۶ - ۱۵:۲۹
دیدار رئیس زراعت ولایت کندز با رئیس دفتر آغاخان در زون شمال

۱۶ میزان ۱۴۰۲ هـ.ش
مولوی امان الله حسن رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز با حجت الله یوسفزی رئیس دفتر آغا خان برای اسکان در زون شمال و شمال شرق دیدار نمود.
این دیدار در ساختمان ریاست زراعت کندز صورت گرفت و دو طرف روی تطبیق پروژه‌های انکشافی و پیشرفت فعالیت‌های زراعتی  صحبت نمودند.
در ابتدا رئیس زراعت کندز از فعالیت‌های سال گذشته بنیاد آغاخان اظهار تشکری و قدردانی نمود و در ارتباط به چگونگی پیشرفت کار ساختن گرین هاوس‌ها، توزیع گاو‌های شیری و آموزش‌ برای دهقانان و مالداران در سال جاری در ولایت کندز صحبت نمودند.
متعاقبا آقای یوسفزی به نماینده گی از تیم کاری شان صحبت نموده از همکاری، هماهنگی کامل و حمایت رهبری ریاست زراعت ولایت کندز از تطبیق پروژه‌ها به نیکویی یاد نمود. بعد اضافه نمود که پروسه تدارکاتی و قرار داد ۱۰۰ گاو شیری مورد نیاز مستفدیدن در ولسوالی دشت ارچی تکمیل گردیده و همچنان در مورد انتخاب گاوهای شیری مورد نیاز و آغار پروسه توزیع در روز های آینده با هماهنگی ریاست زراعت و سایر ادارات سکتوری اقدام خواهند کرد. 
همچنان راجع به پیشرفت کار ایجاد ۳۰ باب گرین هوس که کار اعمار آنها عملا با هماهنگی ریاست زراعت در ولسوالی دشت ارچی آغاز گردیده معلومات ارائه نمودند. 
بنیاد آغاخان از نهادهای فعال خیریه در زون شمال است که فعالیت‌های بیشتر آن در بخش زراعت، مالداری و باغداری می‌باشد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۱۲:۵۱
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای ۷۵ دهقان در ولسوالی نېش کندهار

۲۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۲ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار به همکاری تخنیکی مؤسسه NRC و تحت نظارت مسؤولان زراعت و مالداری ولسوالی نېش، برای ۷۵ دهقان این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۱۲:۴۹
Background image

توزیع پیاز، سیر و کود کیمیاوی برای دهقانان ولسوالی‌های خانقاه و آقچه جوزجان

۲۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به همکاری موسسه داکار، برنامه توزیع پیاز، سیر و کودهای کیمیاوی را برای دهقانان ولسوالی‌های خانقاه و آقچه اجرا کرد.
در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۱۱:۳۷
Background image

توزیع بزهای شیری برای خانواده‌های مستحق در ولسوالی دولت‌آباد بلخ

۲۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
در ادامه برنامه‌های حمایتی برای بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های بی‌بضاعت، برای ۴۰ خانواده مستحق در ولسوالی دولت‌آباد ولایت بلخ، بزهای شیری توزیع شد.
این برنامه از سوی. . .

بازگشت به خبرها