دیدار رئیس زراعت بلخ  با مسوولان سازمان خوراک و زراعت جهت رسیدگی به مشکلات مالداران  

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۱۲/۱۳ - ۱۳:۱۸
دیدار رئیس زراعت بلخ  با مسوولان سازمان خوراک و زراعت جهت رسیدگی به مشکلات مالداران  

۱۳ حوت ۱۴۰۲ هـ.ش
مولوی شمس الدین خالد رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ در دفتر کارش با ضیا آریا مسول سازمان خوراکه و زارعت ملل متحد در زون شمال دیدار کرده و پیرامون کمک و همکاری برای مالداران که از اثر برفباری‌های اخیر و سردی هوا متضرر گردیده اند صحبت کرد.
 در جلسه متذکره رئیس مبارزه با حوادث، نماینده ریاست  اقتصاد، مشاور ریاست زراعت بلخ، آمر احصاییه و ارقام و آمر مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت حضور داشتند.
در این جلسه تاکید بر همکاری هرچه عاجل کمک‌ها برای مالداران متضرر در سطح ولایت بلخ صورت گرفت و فیصله بر آن شد تا برای ۱۹۰۰ نفر مالدار در  ولسوالی‌های چهارکنت، زاری و کشنده مواد خوراکه متراکم حیوانی برای هر نفر مستفید مقدار ۲۰۰ کیلو گرام توزیع گردد و  در ۶ ولسوالی دیگر همچنان برای مالداران متضرر در روزهای نزدیک مواد خوراکه حیوانی توزیع صورت می‌گیرد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۵۸
Background image

آغاز کمپاین ملی نهال‌شانی در ولایت بامیان

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین ملی نهال‌شانی بهار سال ۱۴۰۵ تحت شعار «غرس نهال صدقهٔ جاریه است» از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری با همکاری مؤسسات همکار در ولایت بامیان رسماً آغاز شد.
این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۱:۱
Background image

غرس بیش از ۸۰۰۰ قلمه چنار در ریاست زراعت غور

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری غور اعلام کرده است که در ادامه کمپاین نهال‌شانی و به مناسبت فرارسیدن سال جدید، بیش از ۸۰۰۰ قلمه چنار از سوی پرسونل این اداره غرس گردیده. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۳۸
Background image

ختم دورهٔ ترجمه و تفسیر قرآن کریم در ریاست زراعت دایکندی

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
دورهٔ ترجمه و تفسیر قرآن کریم که از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و بخش دعوت و ارشاد آن ریاست به‌منظور ارتقای آگاهی دینی، تقویت درک مفاهیم و احکام اسلامی و ایجاد. . .

بازگشت به خبرها