دیدار رئیس زراعت بدخشان با سفیر قرغیزستان و تأکید بر گسترش همکاری‌ها

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۰:۱۸
دیدار رئیس زراعت بدخشان با سفیر قرغیزستان و تأکید بر گسترش همکاری‌ها

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان با سفیر کشور قرغیزستان دیدار کرده و روی گسترش همکاری‌های دوجانبه در بخش‌های زراعتی و تجارتی گفت‌وگو نمود.
در این دیدار که با حضور مولوی محمد اسماعیل غزنوی ولایت ولایت بدخشان برگزار شد، مولوی امان‌الله حسن ضمن خوش‌آمدگویی به تورداکون سیدیکوف، بر اهمیت توسعه و انکشاف سکتور زراعت تأکید کرده و خواستار همکاری‌های بیشتر در این زمینه گردید.
دو طرف در این نشست پیرامون تقویت روابط و همکاری‌های مشترک در عرصه‌های زراعتی و تجارتی بحث و تبادل نظر نموده و آن را برای رشد اقتصادی و بهبود وضعیت زراعتی مهم خواندند.
همچنان در این دیدار، ده جریب زمین در مرکز فیض‌آباد که به منظور اعمار مکتب برای پامیریان اختصاص یافته است، از سوی ریاست زراعت به اداره مربوطه تسلیم داده شد. گفته می‌شود هزینه ساخت این مکتب از سوی کشور قرغیزستان تمویل می‌گردد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۷
Background image

وزارت زراعت زمین را به اداره تنظیم امور زندان‌ها انتقال داد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۹ ذی‌الحجه ۱۴۴۷ هـ.ق
در نشستی که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و در آن مولوی عبدالعلی عمری، رئیس عمومی استملاک و اسکان مجدد زمین‌ها، حافظ. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۴
Background image

سمینار آموزشی سه‌روزه به منظور ارتقای سطح علمی کارمندان در ریاست اراضی برگزار شد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
به منظور ارتقای ظرفیت‌های مسلکی و افزایش سطح دانش کارمندان، سمینار آموزشی سه‌روزه‌ای در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار گردید.
این سمینار از سوی ریاست. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۱:۳۵
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی برای دهقانان پیشقدم ولایت کابل

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل، به منظور ترویج روش‌های معیاری کشت و افزایش حاصلات زراعتی، ۱۴۴ کیلوگرام تخم اصلاح‌شده بذری جواری را همراه با ۹۰۰ کیلوگرام کود. . .

بازگشت به خبرها