دیدار‌ های مردمی وزیر زراعت

user-admin
چهارشنبه ۱۴۰۱/۱۰/۲۱ - ۱۳:۹
دکرنې وزیر ولسي کتنې

مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت که در رائس یک هیئت عالی رتبه به ولایت‌های اطراف دریای آمو سفر کرده بود پس یک سفر شش روزه دوباره به کابل برگشته و مشکلات مراجعین را استماع می‌نماید. 
مولوی عطاءالله‌عمری‌وزیر زراعت، آبیاری و مالداری طی دیدارهای جداگانه در دفتر کارش با مردم مشکلات و عرایض شان را شنید و هدایت‌های برای رفع مشکلات شان صادر نمود.
این مراجعین از نقاط مختلف کشور به وزارت زراعت آمده و در دیدار رو در رو مشکلات شان را با وزیر زراعت شریک ساخته خواستار حل آن می‌شوند که وزیر زراعت پس از استماع مشکلات مراجعین هدایات لازم را جهت رفع مشکلات دهقان و مالدارن مراجعه کرده صادر می‌نماید.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳۱ - ۱۶:۳۱
Background image

در لغمان کمپاین واکسیناسیون صدها هزار حیوان در برابر بیماری لمپی‌اسکین آغاز شد

۳۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۸ ربیع‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لغمان و با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد (FAO)، روند تطبیق واکسین در برابر بیماری لمپی. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳۱ - ۱۶:۲۹
Background image

در ولایت کنر برای ۵۵۲ تن در بدل کار مواد غذایی توزیع و ۱۵ کیلومتر کانال آبیاری بازسازی شد

۳۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۸ ربیع‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
در چارچوب پروژه «مصونیت غذایی و بازسازی کانال‌های آبیاری»، برای ۵۵۲ تن مستحق در ولسوالی نرنگ ولایت کنر، در بدل کار و به منظور حمایت از خانواده. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳۱ - ۱۴:۳
Background image

آغاز برنامه مبارزه با بیماری تب کانگو در ولایت جوزجان

۳۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
برنامه مبارزه با بیماری تب کانگو در مرکز شبرغان و ولسوالی‌های آقچه، مردیان و فیض‌آباد ولایت جوزجان آغاز شده است.
این برنامه با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد. . .

بازگشت به خبرها