دو شبکه‌ی آبیاری در ولسوالی دهدادی به بهره‌برداری سپرده شد

content_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۸/۶/۱۲ - ۲۱:۲۲
 دو شبکه‌ی آبیاری در ولسوالی دهدادی به بهره‌برداری سپرده شد

عبدالهادی رفیعی معین مالی و اداری وزارت زراعت، در سفری به ولسوالی دهدادی ولایت بلخ، شبکه‌ی آبیاری فارم پسته‌زارهای دهدادی و شبکه‌ی آبیاری تاش‌تیمور را در این ولسوالی به بهره‌برداری سپرد.
آقای رفیعی گفت که شبکه‌ی اول در فارم پسته، ۱۰ هزار نهالک جدید را آبیاری می‌کند.
معین مالی و اداری وزارت زراعت هنگام افتتاح این شبکه گفت که وزارت زراعت در «پیوند بهتر نهال‌ها و درختان» این پسته‌زار و آبیاری منظم آن کار می‌کند. 
در ساخت این شبکه، وزارت زراعت ۱۳ میلیون افغانی هزینه کرده است.
هم‌چنان معین اداری و مالی وزارت زراعت، از بزرگ‌ترین پسته‌زار کشور که در ولسوالی دهدادی توسط وزارت زراعت ساخته شده، بازدید کرد. این پسته‌زار، در دو هزار و ۳۰۰ جریب زمین، شامل ۱۳۴ هزار نهال می‌شود.
هم‌چنان شبکه‌ی آبیاری تاش‌تیمور نیز که در ولسوالی دهدادی توسط عبدالهادی رفیعی معین مالی و اداری وزارت زراعت به بهره‌برداری سپرده شد، پنج کیلومتر طول دارد و در ساخت آن وزارت زراعت ۱۵.۵ میلیون افغانی هزینه کرده است.
این شبکه توسط برنامه‌ی ملی اولویت دوم «SNAPP2» وزارت زراعت ساخته شده است.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۹:۲۱
Background image

افتتاح مرکز تولید چوچه مرغ گوشتی در تخار با سرمایه‌گذاری ۸۲۰ هزار دالر

۸ ثور۱۴۰۵ هـ.ق
مرکز تولید چوچه مرغ گوشتی با سرمایه‌گذاری مجموعی حدود ۸۲۰ هزار دالر در ولایت تخار، با حضور هیأت ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت، رسماً افتتاح و به بهره‌برداری. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۸:۵۶
Background image

دیدار هیئت بلندپایه از کانال بزرگ و ملی قوش‌تپه

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئتی بلندپایه به رهبری مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفر به ولایات شمالی کشور از جریان کار پروژه بزرگ و ملی کانال قوش‌تپه بازدید نمود و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۴:۵۶
Background image

توزیع تخم سبزیجات و وسایل کاری برای ۱۴۷ دهقان در ولسوالی شکردره کابل

۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در  ولسوالی شکردره با همکاری و حمایت مؤسسه (دبلیو اچ اچ)، برای ۱۴۷ دهقان سبزی‌کار یک مقدار تخم سبزیجات و وسایل کاری. . .

بازگشت به خبرها