دو تن از روساء جدیدالتقرر وزارت زراعت معرفی و به کار آغاز نمودند

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۱/۸/۸ - ۱۵:۳۰
دو تن از روساء جدیدالتقرر وزارت زراعت معرفی و به کار آغاز نمودند

۸ عقرب ۱۴۰۱ هـ.ش
مسوولان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری دو تن از روساء جدیدال‌تقرر این اداره را معرفی و کار شان را آغاز نمودند.
در نشست ای‌که به مناسبت معرفی ایشان در وزارت زراعت ترتیب شده بود مولوی حسین خورشید احمد رئیس دفتر و مولوی حمیدالله ارشا رئیس منابع بشری وزارت زراعت پیرامون کارکردهای این دو رئیس صحبت نموده و حکم مقرر آن‌ها را به خوانش گرفتند.
مولوی رشید احمد من حیث رئیس اجاره‌دهی و تنفیذ قرار داد ها‌ و مولوی محمد حنیف بحیث رئیس رسیدگی به حل منازعات تعین شده‌اند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۲ - ۱۲:۱
Background image

اجرای تحقیقات زراعتی در فارم تحقیقاتی دهدادی بلخ

۱۲ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
در فارم تحقیقاتی زراعتی ولسوالی دهدادی، برنامه‌های مختلف تحقیقاتی به هدف بهبود تولیدات زراعتی و ارزیابی عملکرد نباتات تطبیق می‌گردد.
در این فارم، تحقیقات عملی بالای. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۲ - ۱۱:۵۴
Background image

برگزاری جلسه‌ای برای مبارزه علیه ملخ‌های مضر زراعتی در سمنگان

۱۲ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای  به هدف بررسی و هماهنگی اقدامات لازم برای مبارزه علیه ملخ‌های مضر زراعتی، تحت ریاست مولوی هدایت‌الله ولید رئیس زراعت، آبیاری و مالداری و با حضور نمایندگان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۱ - ۱۴:۴۹
Background image

بهره‌برداری از چکدم‌ها و حوض‌های ذخیره آب در فاریاب برای تقویت مدیریت منابع آبی

۱۱ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۳ شوال ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب با همکاری یک نهاد همکار، پروژه اعمار دو باب چکدم و دو حوض ذخیره آب را به هدف بهبود مدیریت منابع آبی و. . .

بازگشت به خبرها