در بدخشان یک‌هزار ‌و ۸۰۰ هکتار باغ چهارمغز وجود دارد

mail-admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۶/۲۷ - ۱۲:۱۰
در بدخشان یک‌هزار ‌و ۸۰۰ هکتار باغ چهارمغز وجود دارد


۲۷ سنبله ۱۳۹۹
ولایت بدخشان با داشتن اراضی کوهستانی بستر خوبی برای رشد درختان چهارمغز می‌باشد.
در این ولایت در حدود یک‌هزار و ۸۰۰ هکتار باغ چهارمغز می‌باشد و میزان تولید سال گذشته آن به هفت هزار و ۵۳۰ متریک تُن رسیده بود. اما، امسال به دلیل برف‌باری‌هایی ‌که در اواخر ماه ثور صورت گرفت، احتمالاً حاصلات چهارمغز بدخشان کاهش خواهد داشت. با آن هم باغداران در این ولایت می‌گویند که حاصلات امسال مصارف آنان را پره می‌کند.
بیش‌ترین محصولات چهارمغز ولایت بدخشان از ولسوالی شهدا برداشت می‌شود. هر سیر این محصولات در بازارهای محلی به یک‌هزار تا یک‌هزار و ۵۰۰ افغانی به فروش می‌رسد.
عکس‌ها از حجت‌الله قاضی‌زاده، تصویربردار وزارت زراعت

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۵ - ۱۴:۲۸
Background image

آغاز کمپاین واکسین انتروتوکسیمیا در ولایت فاریاب

۱۵ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین واکسیناسیون بیماری انتروتوکسیمیا در ولایت فاریاب به گونه رسمی آغاز شد. این برنامه با همکاری دفتر کمیته هالند (DCA) و در هماهنگی نزدیک با آمریت مالداری و صحت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۵ - ۱۴:۶
Background image

آغاز کمپاین پیشگیری از تب گانگو در ولایت خوست

۱۵ تله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۴ رَبِیعُ الْثاني ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت خوست کمپاین پیشگیری از بیماری تب گانگو را به صورت رسمی آغاز کرد.
این کمپاین با حمایت مالی بودجه توسعه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۵ - ۱۴:۳
Background image

آغاز توزیع تخم بذری گندم و کود کیمیاوی در ولسوالی درایم بدخشان

۱۵ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
به هدف بهبود حاصلات گندم و تأمین امنیت غذایی، کمپاین کشت خزانی گندم در ولسوالی درایم ولایت بدخشان آغاز گردید. این برنامه از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بدخشان. . .

بازگشت به خبرها