حوض و کانال سبزوار به هزینه‌ی بیش از ۱۲.۸ میلیون افغانی در پروان ساخته و به بهره‌برداری سپرده شد

mail-admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۹/۹ - ۱۶:۵۰
حوض و کانال سبزوار به هزینه‌ی بیش از ۱۲.۸ میلیون افغانی در پروان ساخته و به بهره‌برداری سپرده شد


۹ قوس ۱۳۹۹
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری کار ساخت حوض و کانال آبیاری سبزوار واقع در ولسوالی سیاه‌گرد ولایت پروان را تکمیل کرد و این زیربناها عملاً به بهره‌برداری سپرده شد.
خلیل‌الرحمن عمر، سرپرست ریاست آبیاری در وزارت زراعت، آبیاری و مالداری می‌گوید که حوض سبزوار در مساحت ۵۰ بر ۴۰ متر، در مساحت یک جریب زمین اعمار شده است. آقای عمر می‌افزاید که این حوض ظرفیت ذخیره‌ی سه هزار و ۸۰۰ مترمکعب آب را دارد.
به قول سرپرست ریاست آبیاری، این حوض با کانالی که ضمیمه‌اش می‌باشد، ۲۴۰ جریب زمین را آبیاری می‌کند و از آن به صورت مستقیم، ۳۵ خانواده بهره می‌برند.
در ساخت این زیربناها، ۱۲ میلیون و ۸۰۷ هزار و ۴۱۰ افغانی هزینه شده است.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۵ - ۱۰:۴۹
Background image

برگزاری جلسه هماهنگی میان ریاست زراعت و مؤسسات همکار در بغلان

۱۵ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه هماهنگی میان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بغلان و مؤسسات همکار با حضور مولوی مصباح‌الدین مستعین، رئیس غله‌جات وزارت زراعت، و سردار خان قانون‌مل، مدیر عمومی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۵ - ۹:۳۹
Background image

توزیع زنبور عسل و وسایل زنبورداری برای خانواده‌های مستحق در ولسوالی بنگی تخار

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار اعلام کرد که در ادامهٔ برنامه‌های حمایتی از زنبورداران محلی، به همکاری مؤسسه میشن ایست، برای ۸ خانواده مستحق در قریه قلبراق بالای ولسوالی بنگی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۵ - ۹:۱۸
Background image

دیدار رئیس عمومی منابع طبیعی با مسئولین دفتر کمیته ناروی

ریاست عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری اعلام کرد که مولوی عبدالاحد خلیل، رئیس عمومی این ریاست، با مسئولین دفتر کمیته ناروی دیدار و درباره فعالیت‌های این دفتر در بخش تولید. . .

بازگشت به خبرها