حاصلات پياز در بغلان امسال ۲۰ درصد افزایش یافته است

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۰/۷/۸ - ۱۰:۶
بغلان کې د پيازو سږني حاصلات ډېر شوي دي 

٠٨/میزان/١٤٠٠ هـ.ش
٢٣/صفرالمظفر/١٤٤٣ هـ.ق
امسال میزان حاصلات پياز در ولایت بغلان، در مقایسه با سال گذشته ۲۰ درصد افزایش یافته است.
قارى محمدنعيم همکار، مسوول کمیسيون زراعت، مالدارى، عشر و زکات ولايت بغلان، علت اصلی افزایش حاصلات پياز را کسب تجارب دهقانان، آموزش روش‌های جدید و استندرد کاشت و برداشت پياز و دست یافتن دهقانان به تخم‌های اصلاح شده پياز می‌داند. آب و هوای مناسب و اقدامات موثر طی چند سال اخیر در قسمت ترویج این سبزی، نیز در افزایش حاصلات پیاز موثر بوده است.
آقای همکار در مورد نرخ پایین پیاز گفت که سال گذشته در همین زمان، یک سیر پياز در بازار پلخمری از ۹۵ تا ۱۲۰ افغانی خرید و فروش می‌شد، اما امسال هر سیر آن از ۵۵ تا ۶۵ افغانی به فروش می‌رسد که این يک نگرانی براى دهقانان است.
سال گذشته در ۲۰۵۰ هکتار زمین در بغلان پیاز کاشت شده بود که ۷۴ هزار و ۲۴۰ متریک‌تن محصول برداشت شد. امسال اما در میزان کاشت و برداشت پیاز در این ولایت ۲۰ درصد افزایش رونما شده است.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۲ - ۱۵:۵۴
Background image

افزایش ۱۰ درصدی حاصلات بادنجان رومی در بغلان 

۲۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان می‌گویند که امسال حاصلات بادنجان رومی در این ولایت نسبت به سال گذشته ۱۰ درصد افزایش یافته است.
براساس معلومات ارائه. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۲ - ۱۵:۳۰
Background image

وزیر زراعت با مسئولان ریاست زراعت کندهار نشست هماهنگی برگزار کرد

۲۲ چنګاښ ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ محرم‌الحرام ۱۴۴۷ هـ.ق
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفرش به ولایت کندهار، با مسئولان ریاست زراعت این ولایت در تالار ریاست زراعت کندهار. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۲ - ۹:۵۱
Background image

سفر هیئت وزارت زراعت به ولایت کندز جهت بررسی روند خریداری گندم مازاد دهاقین

هیئتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به منظور بررسی و نظارت از روند خریداری و انتقال گندم مازاد دهاقین به ولایت کندز سفر نموده و در جلسه‌ای با رئیس زراعت این ولایت، روی هماهنگی و. . .

BACK TO NEWS