جمع آوری ادویه‌جات زهری و کودهای کیمیاوی غیرقانونی در فاریاب

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۹ - ۱۰:۳۸
جمع آوری ادویه‌جات زهری و کودهای کیمیاوی غیرقانونی در فاریاب

۹ حوت ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری فاریاب دوکان‌های فروش مواد غذایی را در ولسوالی‌های اندخوی و قرغان به‌منظور جلوگیری از فروش غیرقانونی آفت‌کش‌های نباتی و کودهای کیمیاوی مورد بررسی قرار داد.
در نتیجه این بررسی، مقدار قابل توجهی از ادویه‌جات زهری و تاریخ‌گذشته، همراه با دو نوع کود کیمیاوی یوریا و دای‌آمونیم فاسفیت که بدون مجوز به فروش می‌رسید، جمع‌آوری و ضبط شد.
مدیر عمومی حفاظت و قرنطین نباتی اظهار داشت که فروش غیرمجاز این مواد می‌تواند خطرات جدی برای سلامت انسان ایجاد کند و بر اهمیت جلوگیری از چنین تخلفات و آگاهی‌دهی به مردم تأکید کرد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۹ - ۱۰:۳۸
Background image

جمع آوری ادویه‌جات زهری و کودهای کیمیاوی غیرقانونی در فاریاب

۹ حوت ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری فاریاب دوکان‌های فروش مواد غذایی را در ولسوالی‌های اندخوی و قرغان به‌منظور جلوگیری از فروش غیرقانونی آفت‌کش‌های نباتی و کودهای کیمیاوی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۹ - ۱۰:۳۴
Background image

ارزیابی سالانه کارمندان اداره زراعت غور انجام شد

۹ حوت ۱۴۰۳ هـ.ش
هیئت ارزیابی کارکنان خدمات ملکی ولایت غور، کارکردهای سالانه ۱۷ تن از آمرین و مدیران اداره زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت را بررسی کرد.
این ارزیابی با حضور وارسی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۹ - ۹:۳۶
Background image

سفر رئیس زراعت  بدخشان به ولسوالی اشکاشم 

۹ حوت ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی امان الله حسن رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان به‌منظور بررسی وضعیت زراعتی و تسلیم‌دهی تجهیزات به ولسوالی اشکاشم سفر کرد.
در جریان این سفر، یک عراده. . .

BACK TO NEWS