جلوگیری از قاچاق غیرقانونی شیرین‌بویه در ولایت بلخ

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۷ - ۹:۵۲
جلوگیری از قاچاق غیرقانونی شیرین‌بویه در ولایت بلخ

۱۷ دلو ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ اعلام کرد که دو موتر شیرین‌بویه که به‌طور غیرقانونی از جنگلات ولسوالی کلدار جمع‌آوری و خریداری شده بود، شب گذشته در قریه پس طوقی هنگام بارگیری توسط مدیریت خدمات زراعتی این ولسوالی توقیف شد.
بر اساس قوانین امارت اسلامی، جمع‌آوری شیرین‌بویه از سواحل دریای آمو و مناطق امارتی ممنوع است. متخلفین این قضیه به قومندانی امنیه ولسوالی کلدار تسلیم داده شده و محموله ضبط گردید.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۵:۲
Background image

پاکسازی ۱۲۰۰ هکتار زمین زراعتی از ملخ‌ها در بادغیس

۱۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس از پاکسازی یک‌هزار و ۲۰۰ هکتار زمین زراعتی از وجود ملخ‌ها در این ولایت خبر داد.
مسئولان می‌گویند پرسونل مسلکی مدیریت عمومی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۱:۳۸
Background image

ادویه‌پاشی برای کنترول آفات نباتی در شغنان بدخشان انجام شد

۱۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان از اجرای برنامه ادویه‌پاشی به‌منظور کنترول آفات نباتی در ولسوالی شغنان این ولایت خبر داد.
این برنامه از ۷ تا ۱۱ ثور در قریه. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۰:۵
Background image

توزیع تخم سبزیجات و کود کیمیاوی برای زنان زراعت‌پیشه در کاپیسا

۱۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا برای  ۲۰۰ تن از زنان زراعت‌پیشه و سبزی‌کار در مرکز این ولایت، تخم سبزیجات و کود کیمیاوی توزیع کرد.
در این برنامه، برای ۲۰۰ تن. . .

بازگشت به خبرها