جلوگیری از قاچاق غیرقانونی شیرین‌بویه در ولایت بلخ

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۷ - ۹:۵۲
جلوگیری از قاچاق غیرقانونی شیرین‌بویه در ولایت بلخ

۱۷ دلو ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ اعلام کرد که دو موتر شیرین‌بویه که به‌طور غیرقانونی از جنگلات ولسوالی کلدار جمع‌آوری و خریداری شده بود، شب گذشته در قریه پس طوقی هنگام بارگیری توسط مدیریت خدمات زراعتی این ولسوالی توقیف شد.
بر اساس قوانین امارت اسلامی، جمع‌آوری شیرین‌بویه از سواحل دریای آمو و مناطق امارتی ممنوع است. متخلفین این قضیه به قومندانی امنیه ولسوالی کلدار تسلیم داده شده و محموله ضبط گردید.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۲ - ۱۰:۲۲
Background image

توزیع پول نقد برای بیش از ۲۰۰ کارگر پروژه‌های معیشتی در دایکندی

2 سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی از روند توزیع پول نقد برای کارگران پروژه بهبود معیشت روستایی و حمایت از پایداری در برابر تغییر اقلیم در قریه‌های بوکله، جرف. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱ - ۱۳:۵۹
Background image

به باغداران و دهاقین ننگرهار به‌منظور جلوگیری از امراض و مدیریت بهتر باغ‌ها آموزش داده شد

۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۶ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
کارمندان مدیریت‌های ترویج ولسوالی‌های هسکه‌مینه، نازیان، کوزکنر و مومندره مربوط ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، در قریه‌های. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱ - ۱۰:۲۳
Background image

به هزاران خانواده در ولسوالی کامدیش نورستان برای تقویت کاروبارهای کوچک زراعتی کمک نقدی توزیع شد

۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۶ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
در هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نورستان، با همکاری تخنیکی مؤسسه برنامه توسعه و بازسازی روستایی و حمایت مالی برنامه جهانی. . .

بازگشت به خبرها