جلوگیری از قاچاق غیرقانونی شیرین‌بویه در ولایت بلخ

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۷ - ۹:۵۲
جلوگیری از قاچاق غیرقانونی شیرین‌بویه در ولایت بلخ

۱۷ دلو ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ اعلام کرد که دو موتر شیرین‌بویه که به‌طور غیرقانونی از جنگلات ولسوالی کلدار جمع‌آوری و خریداری شده بود، شب گذشته در قریه پس طوقی هنگام بارگیری توسط مدیریت خدمات زراعتی این ولسوالی توقیف شد.
بر اساس قوانین امارت اسلامی، جمع‌آوری شیرین‌بویه از سواحل دریای آمو و مناطق امارتی ممنوع است. متخلفین این قضیه به قومندانی امنیه ولسوالی کلدار تسلیم داده شده و محموله ضبط گردید.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۰ - ۱۴:۴۴
Background image

دیدار هیئت ازبکستانی با مسئولان تصدیق‌دهی تخم‌های بذری و نمایندگان سکتور خصوصی

۱۰ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
هیئتی به‌سرپرستی جمشید عبدوذوکروف، معین زراعت و مالداری کشور ازبکستان، در بادام‌باغ کابل با مسئولان ریاست تصدیق تولید تخم‌های بذری، شماری از شرکت‌های تولید تخم بذری،. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۰ - ۱۴:۳۹
Background image

هیئت وزارت زراعت از گندم‌های ذخیره‌شده در ولایت فاریاب بازدید کرد

۱۰ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۰ جُمادى‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
در جریان سفر کاری به ولایت فاریاب، هیئتی به رهبری مولوی قدرت‌الله حقیار، رئیس ذخایر استراتژیک وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از گندم های. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۰ - ۱۴:۳۳
Background image

آغاز پروژه ساخت ۲۰ سبزخانه سرد در ولسوالی یحی‌خیل پکتیکا

۱۰ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
پروژه ساخت ۲۰ سبزخانه سرد در ولسوالی یحی‌خیل پکتیکا تحت چتر ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و از سوی مؤسسه بازسازی روستاها (RRAA) آغاز شد.
بر. . .

بازگشت به خبرها