جلوگیری از قاچاق غیرقانونی شیرین‌بویه در ولایت بلخ

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۷ - ۹:۵۲
جلوگیری از قاچاق غیرقانونی شیرین‌بویه در ولایت بلخ

۱۷ دلو ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ اعلام کرد که دو موتر شیرین‌بویه که به‌طور غیرقانونی از جنگلات ولسوالی کلدار جمع‌آوری و خریداری شده بود، شب گذشته در قریه پس طوقی هنگام بارگیری توسط مدیریت خدمات زراعتی این ولسوالی توقیف شد.
بر اساس قوانین امارت اسلامی، جمع‌آوری شیرین‌بویه از سواحل دریای آمو و مناطق امارتی ممنوع است. متخلفین این قضیه به قومندانی امنیه ولسوالی کلدار تسلیم داده شده و محموله ضبط گردید.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۳ - ۱۵:۲۶
Background image

توزیع ۴۰ پایه ماشین چوچه‌کشی برای بانوان مستفید در ولسوالی‌های فیض‌آباد و تشکان

۲۳ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان به هدف حمایت از فعالیت‌های تولیدی زنان و تقویت اقتصاد خانواده‌ها، روند توزیع ۴۰ پایه ماشین چوچه‌کشی را در ولسوالی‌های فیض. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۳ - ۱۵:۲۲
Background image

هموارکاری و شخم زدن  بیش از ۱۰۰ جریب زمین زراعتی در ولایت نیمروز

۲۳ جوزا  ۱۴۰۵ هـ.ش
بیش از ۱۰۰ جریب زمین زراعتی دهاقین در مناطق نوکجو، خوابگاه و سردشت ولایت نیمروز طی یک هفته گذشته توسط وسایط و تجهیزات میکانیزه ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۳ - ۱۵:۱۹
Background image

آغاز کمپاین واکسین بروسلوز در ولایت میدان وردک

۲۳ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت میدان وردک از آغاز کمپاین واکسین بیماری بروسلوز حیوانی در نشخوارکنندگان بزرگ و کوچک در این ولایت خبر داد.
این کمپاین با همکاری. . .

بازگشت به خبرها