جلسه کمیته  خریداری گندم مازاد دهاقین در وزارت زراعت برگزار شد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۲/۹ - ۹:۵۶
جلسه کمیته  خریداری گندم مازاد دهاقین در وزارت زراعت برگزار شد

کمیته مرکزی خریداری گندم مازاد به سرپرستی ملا آغاجان آخند «حاجی سالم» معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با اشتراک نمایندگان وزارت‌های اقتصاد، مالیه، صنعت و تجارت، ریاست سیلو مرکزی، سره میاست، رؤسا، مشاوران و متخصصان، در معینیت مالی و اداری این وزارت برگزار گردید.
در این جلسه ملا آغاجان آخند گفت که در سال ۱۴۰۴ هجری خورشیدی، حدود ۱۸ هزار تن گندم از دهقانان کشور خریداری خواهد شد. وی افزود: «تشویق دهقانان به فروش گندم مازاد شان می‌تواند به رشد اقتصاد کشور کمک کند و هر مسؤول باید به اندازه توان خویش در خدمت وطن باشد.»
همچنین در این نشست در رابطه به انتقال گندم از سیلوهای مرکزی به ولایات و تخصیص ۳۴۰۰ تن گندم برای مقابله با حوادث طبیعی بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
مسؤول ریاست مالی و حسابی وزارت زراعت نیز در این جلسه، گزارشی از روند خریداری گندم در سال ۱۴۰۳ ارائه کرد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۷ - ۱۵:۵۰
Background image

جلسه هماهنگی وزارت زراعت و افغانستان بانک برگزار شد

۱۷ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش

جلسه هماهنگی میان مسوولان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و افغانستان بانک پیرامون ارائه تمویلات اسلامی به دهقانان و مالداران برگزار شد.
 در این نشست مولوی عبدالغفور. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۷ - ۱۵:۲۷
Background image

سفر وزیر زراعت، آبیاری و مالداری به بلخ

 

۱۷ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، در رأس هیئتی متشکل از مفتی محمد ذاکر رئیس عمومی مالداری و صحت حیوانی و مشاوران مقام وزارت، به ولایت بلخ سفر کرد.
. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۷ - ۱۵:۱۹
Background image

دیدار هیئت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با رئیس عمومی تیکا در ترکیه

۱۷ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش

هیئت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان به ریاست مولوی صدراعظم عثمانی معین وزارت، در جریان سفر رسمی خود به ترکیه با عبدالله ایرن رئیس عمومی اداره. . .

بازگشت به خبرها