جلسه هماهنگی میان وزارت زراعت و مسوولان برنامه جهانی غذا برگزار شد 

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱۰/۵ - ۱۱:۳
جلسه هماهنگی میان وزارت زراعت و مسوولان برنامه جهانی غذا برگزار شد 

۵ جدی ۱۴۰۲ هـ.ش
جلسه‌ هماهنگی میان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و برنامه جهانی غذا جهت تقویت هماهنگی در تطبیق پروژهای زراعتی و مالداری تحت اثر نهاد متذکره برگزار شد.
این جلسه به رهبری مولوی گل حضرت مشاور معین زراعت و مالداری با حضور شماری از مسوولان بخش‌های مختلف وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، مسوولان برنامه جهانی غذا و موسسه پاملرنه  جهت هماهنگی در پیشبرد امور پروژهای موسسه پاملرنه که از سوی برنامه جهانی غذا تمویل می‌گردد برگزار شده بود.
در این جلسه پیرامون فعالیت‌های موسسه پاملرنه در بخش زراعت و مالداری بحث صورت گرفت که از سوی مسوولان وزارت زراعت به تطبیق پروژها مطابق به معیاری‌های تعین شده وزارت زراعت، آبیاری و مالداری تاکید صورت گرفت.‌

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۲:۵۸
Background image

در ننگرهار تخم‌های اصلاح‌شده سویابین و کودهای کیمیاوی برای ۳۲۰ دهقان توزیع شد

۳۰ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۴ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار و با حمایت مالی و تخنیکی مؤسسه جهانی آموزش و تغذیه، برای ۳۲۰ تن از دهقانان ولسوالی‌های. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۰:۵۸
Background image

توزیع ماشین‌های خشک‌کن سبزیجات و میوه‌جات به ده‌ها تن از دهقانان ولسوالی متاخان ولایت پکتیکا

۳۰ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۴ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا با تمویل سازمان غذا و زراعت ملل متحد و همکاری تخنیکی مؤسسه اکشن‌اید، روند توزیع ماشین‌های خشک‌کن. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۰:۹
Background image

جلسه هماهنگی زراعت و انکشاف دهات در دایکندی برگزار شد

۳۰ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه ماهوار هماهنگی زراعت و انکشاف دهات به ریاست مولوی عبدالصمد مقبول رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی و با حضور نمایندگان مؤسسات همکار و ادارات مربوطه. . .

بازگشت به خبرها