جلسه هماهنگی به‌منظور ایجاد اتحادیه مرغداران در مرکز ولایت کاپیسا برگزار گردید

user-admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۲/۲۱ - ۱۰:۵۲
جلسه هماهنگی به‌منظور ایجاد اتحادیه مرغداران در مرکز ولایت کاپیسا برگزار گردید


۲۰ ثور ۱۴۰۲ هـ.ش
 جلسه هماهنگی  ریاست زراعت آبیاری و مالداری با فارمداران مرغ در مرکز ولایت کاپیسا تحت ریاست مولوی روح الله روحانی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت دایر شد .
 مولوی روح الله روحانی رئیس اداره زراعت کاپیسا در قسمت ایجاد انجمن‌ها، اتحادیه ها و اهمیت صنعت مرغداری صحبت نمود و از فارمدارن خواست تا در هماهنگی با این ریاست در رشد و خودکفایی این سکتور تلاش نمایند.
 همچنان در این جلسه در قسمت انکشاف سکتور خصوصی و فرصت‌های موجود برای فارم داران صحبت گردید.
در اخیر جلسه در مورد ایجاد اتحادیه مرغداری نیز صحبت گردید و فارم‌داران در این زمینه تعهد همکاری دادند.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۷ - ۱۰:۴۷
Background image

پروژه بررسی و نمونه‌گیری خون از حیوانات برای تشخیص بیماری بروسلوز در بادغیس آغاز شد

۲۷ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۴ ربیع‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس، به‌منظور تشخیص موجودیت و تعیین میزان شیوع بیماری بروسلوز در این ولایت، پروژه بررسی این بیماری و نمونه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۷ - ۹:۳۶
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت فعالیت‌های ریاست زراعت بدخشان را بررسی کرد

۲۷ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر به ولایت بدخشان با مسئولان و کارمندان ریاست زراعت این ولایت دیدار و روند فعالیت‌ها و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۶:۲۶
Background image

برگزاری ورکشاپ سه‌روزه ارتقای ظرفیت برای کارمندان ریاست زراعت فاریاب

۲۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ورکشاپ آموزشی سه‌روزه ارتقای ظرفیت برای کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب در مرکز و ولسوالی‌ها، از سوی ریاست امور کارکنان وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها