جلسه مسئولین منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برای بررسی طرح افزایش و مدیریت عواید برگزار شد

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۳ - ۱۴:۳۶
جلسه مسئولین منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برای بررسی طرح افزایش و مدیریت عواید برگزار شد

۲۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای به ریاست مولوی عبدالاحد خلیل، رئیس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و با حضور مولوی نصرالله مظهری، رئیس تنظیم علفچرها، ملا سراج‌الحق میرویس ذاکری، رئیس تنظیم جنگلات و متخصصین بخش‌های مرتبط برگزار شد. محور این جلسه بررسی و نهایی‌سازی طرح افزایش و مدیریت عواید منابع طبیعی بود.
در این جلسه، مسئولین منابع طبیعی بر اهمیت و ارزش این طرح تأکید کردند و خواستار تطبیق مؤثر آن شدند. این طرح با در نظر داشت احکام عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله و مصوبات معاونیت محترم اقتصادی ریاست الوزرأ ترتیب شده و هدف آن ارائه خدمات معیاری، شناسایی منابع جدید عایداتی، افزایش عواید از منابع موجود، جلوگیری از اتلاف درآمدها و فعال‌سازی منابع غیر فعال است.
مسئولان تأکید کردند که اجرای این طرح هم به استانداردسازی خدمات و ارائه بهتر به هموطنان کمک می‌کند و هم باعث افزایش عواید وزارت و ارتقای خودکفایی مالی کشور خواهد شد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۸ - ۱۲:۲
Background image

برنامه پاشیدن تیل‌های زمستانی در نورستان تطبیق شد

۱۸ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۰ رمضان‌المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نورستان از طریق مدیریت عمومی حفاظت نباتات و قرنطین مربوط آمریت امور زراعتی، به‌منظور جلوگیری از آفات و. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۸ - ۱۰:۳۴
Background image

پایان روند توزیع کمک‌ها برای ۱۲۰۰ خانواده بازگشته از مهاجرت در میدان وردگ

۱۸ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۰ رمضان‌المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
روند توزیع کمک‌ها برای خانواده‌های بازگشته از مهاجرت که مدتی پیش در ولایت میدان وردگ آغاز شده بود، با حضور مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت،. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۸ - ۱۰:۱۲
Background image

دیدار رئیس زراعت بدخشان با مسئول دفتر سازمان خوراک و زراعت ملل متحد در زون شمال‌شرق

۱۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی امان الله حسن رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان با مسئول دفتر سازمان خوراک و زراعت ملل متحد در زون شمال‌شرق در مورد گسترش همکاری‌های مشترک در بخش‌های. . .

بازگشت به خبرها