جلسه به منظورایجاد کمیته تخنیکی جهت آغاز روند سرشماری حیوانات برگزار شد

user-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۶/۱ - ۱۴:۱۹
د څارویو سرشمېرنې د بهیر پیلولو په پار د تخنیکي کمېټې جوړولو په موخه غونډه دائره شوه

۱  سنبله ۱۴۰۳ هـ.ش

 جلسه‌ای در وزارت زراعت به رهبری مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت با حضور عصمت الله حکیمی سرپرست معاونیت اداره ملی احصایه و معلومات به منظور ایجاد کمیته تخنیکی جهت آغاز روند سرشماری حیوانات برگزار شد.
در این دیدار که شماری از  مسولان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و اداره ملی احصایه و معلومات حضور داشتن، پیرامون همکاری‌های مشترک در روند سرشماری مالداران‌، و مالداری بحث صورت گرفت.
 مولوی صدراعظم عثمانی معین مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری بر کار مشترک میان دو اداره تاکید کرده علاوه کرد" وزارت زراعت و ریاست احصاییه رابطه کاری مشترک دارد باید با تفاهم وهماهنگی میان وزارت زراعت و اداره ملی  احصایه کار  به پیش برده شود و همین گونه  از سازمان خوراک و زراعت ملل متحد  می‌خواهیم که شفافیت در پیشبرد روند سرشماری در نظر گرفته شود".
قرار است این روند به حمایت سازمان خوراک و زراعت ملل متحد به هماهنگی و همکاری ‌ وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و اداره ملی احصائیه و معلومات به پیش برده ‌شود

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۴/۷ - ۱۱:۴۲
Background image

توزیع بسته‌های زراعتی برای ایجاد قطعات نمایشی جواری در ولایت پنجشیر

۷ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر در راستای ترویج روش‌های نوین زراعتی، ۱۵ بسته مواد زراعتی را به دهقانان پیشقدم این ولایت توزیع کرد.
قاری فضل‌الله دیوبند،. . .

شنبه ۱۴۰۴/۴/۷ - ۱۱:۱۳
Background image

رئیس عمومی انستیتوت تحقیقات زراعتی افغانستان از فارم تحقیقات زراعتی بلخ بازدید کرد

۷ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی نصرت‌الله طلحه، رئیس عمومی انستیتوت تحقیقات زراعتی افغانستان، در رأس یک هیئت همراه، از بخش‌های مختلف فارم تحقیقات زراعتی ولایت بلخ بازدید و نظارت به عمل آورد.
در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۵ - ۱۲:۵۹
Background image

جلسه بورد ملی تخم‌های بذری در وزارت زراعت برگزار شد

 

۵ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای به هدف قیمت‌گذاری تخم‌های بذری مادری، بنیادی و تصدیقی، تحت ریاست مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار گردید. در. . .

BACK TO NEWS