جلسه اعضای کمیسیون ولایتی حل منازعات علفچرها در ولایت کندز دایر شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۹/۲۲ - ۱۳:۵۰
جلسه اعضای کمیسیون ولایتی حل منازعات علفچرها در ولایت کندز دایر شد

۲۲ قوس ۱۴۰۲ هـ.ش
جلسه کمیسیون ولایتی به منظور جلوگیری از منازعات علفچرها در مرکز و ولسوالی‌های ولایت کندز تحت سرپرستی مولوی امان الله حسن رئیس زراعت دایر گردید.
رئیس زراعت کندز در آغاز جلسه پیرامون قانون علفچرها و فرامین امیر المومنین حفظه الله به حاضرین معلومات مفصل ارائه نموده تاکید کرد که در قسمت حل منازعات علفچرها در روشنایی قانون و اوامر رهبری امارت پیروی شود.
در ادامه تمام اعضای کمیسیون ولایتی حل منازعات علفچرها مشکلات و پیشنهادات خویش را به اعضای مجلس مطرح نمودند و روی حل آن بحث گردید.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۱ - ۱۵:۳۱
Background image

سفر هیئت وزارت زراعت به ولایت کندز برای بررسی کاهش نرخ پنبه

۲۱ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۱ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
به‌منظور بررسی علت‌های کاهش نرخ پنبه و جلوگیری از زیان دهقانان، هیئتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ریاست مولوی مصباح‌الدین مستعین،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۱ - ۱۴:۳۷
Background image

جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت پنجشیر برگزار شد

۲۱ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت پنجشیر به ریاست قاری فضل‌الله دیوبند رئیس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت برگزار گردید.
این نشست با تلاوت آیاتی از کلام‌الله. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۱ - ۱۴:۲۰
Background image

آغاز سروی نیازسنجی برای طرح و تطبیق پروژه‌های منابع طبیعی در تخار

۲۱ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار سروی نیازسنجی جهت طرح و تطبیق پروژه‌های منابع طبیعی را در ولسوالی‌های دشت‌قلعه و درقد آغاز کرد.
این سروی به تاریخ ۱۷ و ۱۸ عقرب. . .

بازگشت به خبرها