جلسه‌ای به هدف تنظیم قراردادها و جمع‌آوری عواید آنتن‌های مخابراتی برگزار شد 

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۴/۱۸ - ۱۰:۴
جلسه‌ای به هدف تنظیم قراردادها و جمع‌آوری عواید آنتن‌های مخابراتی برگزار شد 

۱۸ سرطان ۱۴۰۳ هـ.ش
جلسه‌ای به رهبری ملا آغاجان آخند «حاجی سالم» معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور ملا عبدالظاهر امین رییس عمومی اجاره دهی و سرمایه گذاری و متخصصین وزارت زراعت به هدف تنظیم قراردادها آنتن‌های مخابراتی و جمع آوری عواید آن‌ برگزار شد.
در این جلسه در رابطه به چگونگی؛ تطبیق قراردادها در رابطه به زمین آنتن‌های مخابراتی با شرکت‌های مخابراتی، استحصال عواید مطابق به قرارداد عقد شده، تصفیه حساب‌های سال‌های قبل با شرکت‌های مخابراتی، ایجاد سایت‌های جدید آنتن‌های مخابراتی در زمین‌های امارتی به منظور افزایش عواید امارت اسلامی و تثبیت سایت‌های آنتن های مخابراتی در ولایت‌ها بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
در این جلسه رهبری ملا آغاجان آخند «حاجی سالم» معین مالی و اداری وزارت زراعت بر تامین مصارف از عواید داخلی تاکید کرده و از مسوولان خواست تا سرچشمه‌های جدید عایداتی را تثبیت نموده و عواید وزارت زراعت را در زمان مناسب آن جمع آوری نمایند تا مصارف داخلی از عواید داخلی تامین گردد.
در این جلسه همچنان در رابطه به ایجاد یک کمیته کاری مشخص جهت تثبیت ساحات آنتن های مخابراتی در ولایت‌ها و چگونگی موقعیت آن نیز بحث صورت گرفت.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۵۸
Background image

آغاز کمپاین ملی نهال‌شانی در ولایت بامیان

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین ملی نهال‌شانی بهار سال ۱۴۰۵ تحت شعار «غرس نهال صدقهٔ جاریه است» از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری با همکاری مؤسسات همکار در ولایت بامیان رسماً آغاز شد.
این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۱:۱
Background image

غرس بیش از ۸۰۰۰ قلمه چنار در ریاست زراعت غور

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری غور اعلام کرده است که در ادامه کمپاین نهال‌شانی و به مناسبت فرارسیدن سال جدید، بیش از ۸۰۰۰ قلمه چنار از سوی پرسونل این اداره غرس گردیده. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۳۸
Background image

ختم دورهٔ ترجمه و تفسیر قرآن کریم در ریاست زراعت دایکندی

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
دورهٔ ترجمه و تفسیر قرآن کریم که از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و بخش دعوت و ارشاد آن ریاست به‌منظور ارتقای آگاهی دینی، تقویت درک مفاهیم و احکام اسلامی و ایجاد. . .

بازگشت به خبرها