جلسه‌ای به منظور نهایی‌سازی طرزالعمل اجاره‌دهی زمین و انتقال ملکیت به مهاجران برگزار شد

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۵ - ۱۰:۳۵
جلسه‌ای به منظور نهایی‌سازی طرزالعمل اجاره‌دهی زمین و انتقال ملکیت به مهاجران برگزار شد

جلسه کمیته انتقال ملکیت و اجاره‌دهی زمین‌ کمیسون عالی رسیده‌گی به مشکلات مهاجرین به سرپرستی مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت و عضویت نماینده‌گان از وزارت‌های مالیه، مهاجرین و عودت‌ کننده‌گان و اداره امور به منظور نهایی سازی طرزالعمل اجاره دهی و انتقال ملیکت به مهاجرین در وزارت زراعت برگزار شد.
در این جلسه در رابطه به نهایی سازی طرزالعمل کاری کمیته اجارده‌دهی زمین و انتقال ملکیت به مهاجرین  بحث و تبادل نظر صورت گرفت. اعضای جلسه نظریات خویش را پیرامون چگونگی انتقال و تصفیه زمین بیان نموده و خواستار تطبیق آن شدند.
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در این جلسه پیرامون مسوولیت‌های کاری کمیته اجاردهی زمین و انتقال ملکیت به مهاجرین صحبت نموده و نظریات خویش را جهت بهبود طرزالعمل و چگونگی انتقال ملکیت به مهاجرین  با مسوولان تهیه طرزالعمل بیان کرده و خواستار تسریع روند شد.
کمیته انتقال ملکیت و یا اجاره دهی زمین تحت اثر کمیسون عالی رسیده‌گی به مشکلات مهاجرین مطابق به حکم امیرالمومنین حفظه الله ایجاد و تلاش‌هایش را جهت رسیده‌گی به امور مهاجرین بازگشت کننده اجباری  از پاکستان و سایر کشور های انجام می‌دهد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۳:۳۱
Background image

بررسی چالش‌های شرکت‌های تولید جوجه مرغ گوشتی در ولایت هرات

۲۳ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به‌منظور بررسی مشکلات و نگرانی‌های شرکت‌های تولید جوجه مرغ گوشتی با حضور مولوی فخرالدین نقشبندی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات و مسئولان شرکت‌های. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۳:۳۰
Background image

نظارت از روند بازسازی سربند و پاک‌کاری کانال مستان

۲۰ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی محمد عظیم طارق رئیس تنظیم ساحات حفاظت‌شده و سرپرست ریاست عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از روند کار پروژه بازسازی سربند و پاک‌کاری کانال مستان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۰:۲۲
Background image

آغاز روند توزیع کارت برای دریافت تخم‌های اصلاح‌شده به ۱۵۰۰ دهقان در ولایت خوست

۲۳ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع کارت به‌منظور دریافت تخم‌های اصلاح‌شده برای ۱۵۰۰ دهقان مستحق در سه واحد مربوط به مرکز ولایت خوست، تحت نظارت ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت آغاز شد. . .

BACK TO NEWS